kuko Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dzień dobry wszystkim Miałem wątpliwość gdzie założyć watek i pytanie.....Gdzie w okolicach Szczecina (mam na myśli dojazd od Szczecina i Polic)- można dogodnie wyslipować łódź?Dojazd do wody nie musi być jakoś szczególnie utwardzony bo dysponuję 4x4 ale aby było w miarę szeroko i niezbyt stromo. Będę wdzięczny za pomoc.\Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 w Policach na każdej przystani wędkarskiej możesz to zrobić odpłatnie (30-50 pln), niestety nie ma slipu publicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) elegancko 30-50zł jednorazowe wodowanie hmm niby nie wiele jadąc raz na 10 lat ale wędkując intensywnie powiedzmy 3x w tygodniu robi się już niewesoło no ale to już taki czosnkowy kraj . Edytowane 6 Lipca 2018 przez maxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 w Policach na każdej przystani wędkarskiej możesz to zrobić odpłatnie (30-50 pln), niestety nie ma slipu publicznego.Nie ma publicznego w Policach czy na całym zalewie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Bardzo fajny slip jest w Stepnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Bardzo fajny slip jest w StepnicyDruga strona wody... Dasz jakieś bliższe wskazówki? Ogólnodostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Druga strona wody... Dasz jakieś bliższe wskazówki? Ogólnodostępny?Ja z 3-city, nad ZS jeździłem jakiś czas temu służbowo i wodowalismy się tylko w Stepnicy. Edytowane 6 Lipca 2018 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 no ale to już taki czosnkowy kraj .Czosnkiem to wali ale od Twojego postu...Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Czosnkiem to wali ale od Twojego postu...Sorry za OT.Uwielbiam takie merytoryczne wypowiedzi.Serce rośnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 W Policach nie ma slipu publicznego, w Szczecinie jest darmowy np. na Dziewokliczu koło mostu, w Stepnicy to prawda jest bardzo ładny slip i to za free, w Nowym Warpnie na marinie to koszt 10 pln, a i w Trzebieży na przystani można łódkę zwodować choć kosztów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 z ciekawości spytam, ciężka ta łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 z ciekawości spytam, ciężka ta łódka?River Fox czyli lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 jest taki dziki slip na Łarpii w Starych Policach (zespawane kratownice wpuszczone w wodę) jakaś samoróbka lokalesso, ale sam nigdy go nie użyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 WitamOrientuje się ktoś kto założył blokadę na dojazd przez wał do wody jeziora Dąbie w Czarnej Łące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Dość dobry dostęp do wody - slip, trochę pobocza, żeby samochód zostawić, można znaleźć w rejonie ulicy Wodnej w Policach. Korzystałem, jest wygodnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Korzystał ktoś z tego slipu?http://szansebezdrozy.pl/project/slip-w-czarnocinie/Szukam czegoś blisko po drugiej stronie Trzebieży i ten slip wygląda całkiem całkiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Witam,Odgrzeję kotleta, w ten lub przyszły weekend muszę wziąć moją łódź (roxa430) na poprawki pawęży (śruba łapie powietrze) do Polic,jako że mam ~500km w 1 stronę czy możecie polecić jakiś rozsądny cenowo slip gdzie będę mógł przetestować łódź? - czyli wodowanie, ~30min pływania i mam nadzieję że do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Witam,Odgrzeję kotleta, w ten lub przyszły weekend muszę wziąć moją łódź (roxa430) na poprawki pawęży (śruba łapie powietrze) do Polic,jako że mam ~500km w 1 stronę czy możecie polecić jakiś rozsądny cenowo slip gdzie będę mógł przetestować łódź? - czyli wodowanie, ~30min pływania i mam nadzieję że do domuStepnica... Byłem parę lat temu więc mogło się pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 ona jest po drugiej stronie Odry... - według maps google bagatela 1.2h drogi - dla mnie idealnie to ~10km i nie przeszkadza mi że musze zapłacić 10-30zł (i tak wyjdzie taniej niż paliwo do Stępnicy) https://www.google.pl/maps/dir/Sp%C3%B3%C5%82dzielcza+3,+72-010+Police/Stepnica/@53.5247959,14.4675704,10.7z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47aa7336ca9f3761:0x9da9e7b24046f3c7!2m2!1d14.5373789!2d53.555238!1m5!1m1!1s0x47aa712d0fd52b17:0x83b3e1ffdd34ad0e!2m2!1d14.6247336!2d53.651875!3e0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 https://goo.gl/maps/vP5pdxVTPvpg7eAc7 Przystań wędkarska, na jesieni jako "obcy" wodowałem się tam bez problemu. Płatne na miejscu. Jak jest na dzień dzisiejszy, może podpowie ktoś z lokalesów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 https://goo.gl/maps/vP5pdxVTPvpg7eAc7 Przystań wędkarska, na jesieni jako "obcy" wodowałem się tam bez problemu. Płatne na miejscu. Jak jest na dzień dzisiejszy, może podpowie ktoś z lokalesów. super - i to jest blisko więc pasuje, z ciekawości ile płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 50 zł za jednorazowe wodowanie lub 200zł za cały sezon bez limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 sporo ale do przeżycia (nad Zalewem Sulejowskim w stanicy wędkarskiej jest 5zł za dzień parkingu slip wliczony w cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 WitamCzy w Stepnicy jest jakiś bezpłatny slip do zwodowania pontonu z przyczepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Czy w Stepnicy to nie wiem, ale bankowo masz obok - w Lubczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi