filip0985 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Nie tak obok, to jakiś tydzień płynięcia pontonem do Stepnicy , ale dzięki za informację. W Lubczynie to z tego co kojarzę to gdzieś na północ za plażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Mają dość polskich wędkarzy. Niemcy nałożyli zakaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AuDiKa Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego I tak późno doszło do interwencji Niemieckich władz. Ta sytuacja trwała od lat. Miałem nieprzyjemność kilkukrotnie widzieć "te" sceny na własne oczy ... Patologia w najczystszej postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Dzień dobry wszystkim Miałem wątpliwość gdzie założyć watek i pytanie.....Gdzie w okolicach Szczecina (mam na myśli dojazd od Szczecina i Polic)- można dogodnie wyslipować łódź?Dojazd do wody nie musi być jakoś szczególnie utwardzony bo dysponuję 4x4 ale aby było w miarę szeroko i niezbyt stromo. Będę wdzięczny za pomoc.\PozdrawiamZ tamtej strony to nie wiem. Z drugiej strony w Świętem Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi