Skocz do zawartości

Zlot 2018?

SkiDivPL

Rekomendowane odpowiedzi

Może srodkowa Odrą ? ryby spór ładne widoki i po mówić może każdy do muchy po łowców sumów .A a nie ograniczenia dla tych co nie maja czym popływać ....

A po polsku mógłbyś?

Czytaj co piszesz, bo w ząb nie idzie zrozumieć. Tzn da się chcącemu, ale po co takie wyboiste meandry językowe?

• Like 1

Wybór miejsca na zlot forumowiczów z całej Polski to nie lada wyzwanie dla organizatorów, Trzeba pogodzić, atrakcyjność łowiska, pojemność bazy noclegowej, z równoczesną atrakcyjnością cenową co by  nie zniechęcić zainteresowanych (zakręconych na maksa nic nie odstraszy :P ). Klimat, o ten element niezbędny by przedsięwzięcie tego rodzaju pozostał na długo w pamięci uczestników, muszą zapewnić sami uczestnicy. Pozostaje jeszcze odrobina szczęścia dotycząca pogody niestety organizator ani uczestnicy nie mają na to wpływu. Pogoda  za to będzie miała wpływ na przebieg spotkania ;) .

• Like 2

Wybór miejsca na zlot forumowiczów z całej Polski to nie lada wyzwanie dla organizatorów, Trzeba pogodzić, atrakcyjność łowiska, pojemność bazy noclegowej, z równoczesną atrakcyjnością cenową co by  nie zniechęcić zainteresowanych (zakręconych na maksa nic nie odstraszy :P ). Klimat, o ten element niezbędny by przedsięwzięcie tego rodzaju pozostał na długo w pamięci uczestników, muszą zapewnić sami uczestnicy. Pozostaje jeszcze odrobina szczęścia dotycząca pogody niestety organizator ani uczestnicy nie mają na to wpływu. Pogoda  za to będzie miała wpływ na przebieg spotkania ;) .

Toż to zwykły lobbing!!! ... i "oczywista oczywistość! :P  :D

• Like 1

JESTEM ZA !

Ja też... :good:

Powoli dopinamy szczegóły i w czwartek prawdopodobnie ogłosimy co i jak, na razie mogę podać tylko termin 05-07.10.2018.

Termin bardzo ciekawy. Jeśli nie będzie kolidował z moim harmonogramem wykładów - JESTEM! :D

Znając wcześniej termin wiele rzeczy można sobie poukładać, najgorsze są niespodzianki w pracy. Większość  już sobie ogarnąłem ale wiem że jedno przedsięwzięcie poważne jest planowane, termin nieznany, mam nadzieję że nie pokrzyżuje mi wyjazdu w miejsce jeszcze nie znane.