pit1982 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Może srodkowa Odrą ? ???? ryby sporo ładne widoki i połowić może każdy od muchy po łowców sumów .A a nie ograniczenia dla tych co nie maja czym popływać .... Edytowane 4 Lipca 2018 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Może śród Odrą ? ???? ryby spór ładne widoki i po mówić może każdy do muchy po łowców sumów .A a nie ograniczenia dla tych co nie maja czym popływać ....??????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Może srodkowa Odrą ? ryby spór ładne widoki i po mówić może każdy do muchy po łowców sumów .A a nie ograniczenia dla tych co nie maja czym popływać ....A po polsku mógłbyś?Czytaj co piszesz, bo w ząb nie idzie zrozumieć. Tzn da się chcącemu, ale po co takie wyboiste meandry językowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 A po polsku mógłbyś?Czytaj co piszesz, bo w ząb nie idzie zrozumieć. Tzn da się chcącemu, ale po co takie wyboiste meandry językowe?Sorki chciałem wcześniej poprawić ale net mi spie. ..Już poprawione ,czasem tak bywa z tym słownikiem w tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Skoro lokalizacja to ma być miła niespodzianka to choć termin niech przestanie być tajemnicą.Jest to zależne od rezerwacji ale celujemy w pierwszą połowę października. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Martwa Wisła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Martwa Wisła Good idea [emoji106] PozdrawiamDaniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Good idea [emoji106] PozdrawiamDanielJESTEM ZA ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wybór miejsca na zlot forumowiczów z całej Polski to nie lada wyzwanie dla organizatorów, Trzeba pogodzić, atrakcyjność łowiska, pojemność bazy noclegowej, z równoczesną atrakcyjnością cenową co by nie zniechęcić zainteresowanych (zakręconych na maksa nic nie odstraszy ). Klimat, o ten element niezbędny by przedsięwzięcie tego rodzaju pozostał na długo w pamięci uczestników, muszą zapewnić sami uczestnicy. Pozostaje jeszcze odrobina szczęścia dotycząca pogody niestety organizator ani uczestnicy nie mają na to wpływu. Pogoda za to będzie miała wpływ na przebieg spotkania . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Powoli dopinamy szczegóły i w czwartek prawdopodobnie ogłosimy co i jak, na razie mogę podać tylko termin 05-07.10.2018. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Wybór miejsca na zlot forumowiczów z całej Polski to nie lada wyzwanie dla organizatorów, Trzeba pogodzić, atrakcyjność łowiska, pojemność bazy noclegowej, z równoczesną atrakcyjnością cenową co by nie zniechęcić zainteresowanych (zakręconych na maksa nic nie odstraszy ). Klimat, o ten element niezbędny by przedsięwzięcie tego rodzaju pozostał na długo w pamięci uczestników, muszą zapewnić sami uczestnicy. Pozostaje jeszcze odrobina szczęścia dotycząca pogody niestety organizator ani uczestnicy nie mają na to wpływu. Pogoda za to będzie miała wpływ na przebieg spotkania .Toż to zwykły lobbing!!! ... i "oczywista oczywistość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Coś wiadomo? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 JESTEM ZA !Ja też... Powoli dopinamy szczegóły i w czwartek prawdopodobnie ogłosimy co i jak, na razie mogę podać tylko termin 05-07.10.2018.Termin bardzo ciekawy. Jeśli nie będzie kolidował z moim harmonogramem wykładów - JESTEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Coś wiadomo? Wiadomo ! Wiadomo , że pewnie Szymon znowu robi za szofera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Znając wcześniej termin wiele rzeczy można sobie poukładać, najgorsze są niespodzianki w pracy. Większość już sobie ogarnąłem ale wiem że jedno przedsięwzięcie poważne jest planowane, termin nieznany, mam nadzieję że nie pokrzyżuje mi wyjazdu w miejsce jeszcze nie znane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Panowie zapraszam tu:http://jerkbait.pl/topic/112623-og%C3%B3lnopolski-zlot-jerkbaitpl-05-07102018/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi