danek Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam, prośba o informacje co się w tym rejonie łowi, może jakieś info na temat atrakcyjnych odcinków ? Czy w okolicach są jakieś rzeczki pstrągowe, może dobre miejsca za sumem, brzanką na sanie Tylko proszę nie piszcie że najlepiej okolice mostu PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Którego mostu :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Chyba szybciej tutaj znajdziesz odpowiednie informacjehttps://www.fishing.org.pl/topic/6316-dolny-san-od-m-przemy%C5%9Bl-do-uj%C5%9Bcia/?page=31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Którego mostu :D ? Raczej nie w Łodzi Stare miasto. @Archanioł dzięki, ale liczę że może któryś z kolegów miejscowych się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Danek, szybciej tam jak tu. Z tego co wiem to kolegów z tamtego forum tu nie ma aż tak dużo.A tamto forum jest dość prężne i raczej koledzy są chętni od pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dzięki, przeleciałem wszystkie posty Młego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Witam, czy coś się dziej nad woda, jakieś klenie jazie się ruszyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam, czy ktoś coś łowie w sanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Byłem w zeszłym tygodniu na Sanie w okolicach mostu w Krzeszowie. Brały jakieś rachityczne klenie, kolega łowiący na tym odcinku wspominał coś o aktywnych leszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzięki, leszcze mnie nie interesują , bardziej kleń boleń, a jaki jest poziom wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzięki, leszcze mnie nie interesują , bardziej kleń boleń, a jaki jest poziom wody ? @danek, na pewno fajny z Ciebie chłop ale ktoś mógłby uznać, że jesteś nerwowy i pretensjonalny. Do końca okresu ochronnego boleni zostało już nie wiele czasu, zdążysz poczytać PSW, znajdziesz tam dużo informacji np. na temat optymalnego stanu wody dla danych odcinków rzeki wg wskazań najbliższych punktów odczytu. Później zaglądasz na www i już wiesz co się dzieje na wodą. Powodzenia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Dzięki, leszcze mnie nie interesują , bardziej kleń boleń, a jaki jest poziom wody ?Woda niska, ledwo za kolano ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi