diverek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zastanawiam się czy moje-wasze by to wytrzymały Oto link: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie wiem czy ktoś będzie miał odwagę to sprawdzić Ale trzeba przyznać ze test unikalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 A czy ten kijek nie jest czasem szklakiem pełnym?bo podobne rzeczy kilkanaście lat temu można było z germiną szklaną robić,pełne szczytówki wytrzymują wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mam jednego z tej serii i naprawdę jest ugly. http://www.youtube.com/watch?v=L1scgWtu21c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Własnie w tym sęk ze nie do końca jest pełnym szklakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adze205 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam,Gięcie ok., ale nie wierzę, że po tym naparzaniu o poręcz,w materiale nie powstały mikrouszkodzenia...Pamiętacie testy blanków x-zoga? Jeśli potraktujecie ten link jako OT, to proszę admina/moderatora o usunięcie.Pozdrawiam,Adze205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tak offtopowo. Gdyby, dostał ostrym odłamkiem w oko, więcej by nie próbował głupich zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi