Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czyli prawie jak Tapam http://vimeo.com/18094030W przyszłym sezonie trzeba będzie wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To chyba czarniak, wielki jak smok ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pollack lub pollak to w holenderskim chyba rdzawiec - Pollachius pollachius.http://nl.wikipedia.org/wiki/Pollak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pollock nie czerniak, ale klimat łowienia Mam plany na cos takiego w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Piękny rdzawiec:) na muchę regularnie go można łowić. Wrażenia - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Skąd my to znamy Jak się franca uprze, że płynie do dna to nic go nie zatrzyma...Straciłem w ten sposób wiele pięknych rdzawców z woblerami. W tym sezonie poproszę Boba Mossa by zabrał mnie na swoją miejscówkę, gdzie na muchę z brzegu można sięgnąć parokilowego pollacka.W zeszłym roku na wiosnę namierzyłem miejsce, gdzie rdzawce brały na minnowy prowadzone 1-2 m pod powierzchnią wody. Zabrałem tam Peresadę i Magica, wszyscy nieźle połowiliśmy. Ale jeszcze lepiej byłoby z łódki i na muchę (bo z opony jak dla mnie trochę za szybki dryf...) tym bardziej, że 300 m w głąb zatoczki znajduje się wygodny slip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jakiś namiar na Ciebie, co by potelefonić póki w pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi