tece Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam, jestem w trakcie kompletowania zestawu na nowy sezon. Zamierzam łowić ciężkimi jerkami o wadze 90-120 gram.Proszę was o pomoc ponieważ nie jestem zdecydowany, który wdłg. was multiplikator jest godny zakupienia. Oto multiplikatory:-ABU Ambassadeur 5601 BCX -Shimano Corvulas 301Oba modele na lewą rękę Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 @tece to forum ma wyszukiwarkę i radzę jej użyć. Do ciężaru przynęt, które chcesz obsługiwać są też inne i znacznie mniejsze multiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tece Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie zakładał bym tematu gdybym wyszukał potrzebne mi informacje. Jeśli jesteś w stanie pomóc opierając się o istniejące już wątki to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Miałem carwalusa i teraz c4 skłaniałbym sie za abu Shimano fajny ale do trollaBcx był całkiem ok.Chyba ze znajdziesz w dobrym stanie c4 5601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie zakładał bym tematu gdybym wyszukał potrzebne mi informacje. Jeśli jesteś w stanie pomóc opierając się o istniejące już wątki to będę wdzięczny. Skoro czytałeś ........ Ja mogę Ci napisać jakich ja używam multików do tego zakresu przynęt:1. Quantum cabo 21pts2. Abu toro 513. Shimano calcuttą 201b4. Abu Inshore5. Daiwa procaster 100hl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 biorac pod uwage ilosc watkow w tym temacie, to stwierdzam, ze cos slabo z tym czytaniem wracajac do pytania, wedlug mnie corvalus to zlom, jezeli ma juz byc okragly i budzetowy shimano, to cardiff, np. 200-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi