Skocz do zawartości
  • 0

Kalendarz jerkbait.pl 2013

admin

Pytanie

Cześć,

Nie ukrywam przychodzę do Was z zapytaniem. Chciałbym zrealizować kolejną edycję, tym razem inną (pomysł na wygląd kalendarza mam) ale potrzebuję Waszej rady jeśli chodzi o konkurs na zdjęcia, tematykę. Macie pomysły? Trzeba wystartować od 1 lutego. Do nowego projektu potrzebuję 24 zdjęć - 12 w pionie o 12 w poziomie.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja to bym proponował klasycznie, kalendarz z laskami w bikini. Mogą byś oparte o jakąś wędkę, ew. trzymać rybę. Ale generalnie: laski.

EDIT:

Nie wiem tylko jak zdjęcia w styczniu / lutym etc - moze zamiast bikini futro?

Ja bym bikini zostawił, a zamiast wędki pierzchnia albo świder :D

• 0

Ja to bym proponował klasycznie, kalendarz z laskami w bikini. Mogą byś oparte o jakąś wędkę, ew. trzymać rybę. Ale generalnie: laski.

EDIT:

Ja bym bikini zostawił, a zamiast wędki pierzchnia albo świder :D

Ja bym świder zostawił, a zamiast bikini wędkę :lol:

a powa?źniej popieram @tpe.

• 0

wygięta w pałąk wędka podczas walki z rybą, szar?źujący po powierzchni pstrąg , tańczący na ogonie szczupły, zamro?źony wyrzut itp og?łlnie -in motion- najlepiej z szerokiego kątaAAAKCJAAAA

to ja pojde na ugode laski wygiete w palak i nieudane foty

Mz super malo oklepany temat.. i zdjecia beda prawdziwe i sie posmiac mozna co na kalendarz rzucisz okiem...

ale podejrzeam, ze mam do gadania jak izraelita za czasow aryjskiej dominacji ;P

• 0

Skoro 12+12 pion i poziom, to mo?źe połączyć akcję w szerszej perspektywie z rybim portretem w pionie. Niekoniecznie ryba musi być złowiona w uwiecznionej akcji, mo?źe być autorstwa innej osoby, ale powinna pasować kolorystycznie, kadrowo itp. A je?źeli nie portret ryby, to mo?źe portret wędkarza, z rybką w łapce, czy na macie, w trakcie uwalniania. Gdyby jeszcze akcja wydarzyła się w pięknych okolicznościach przyrody pokazanych w tle, to byłby ideał. :D

• 0

EDIT:

Ja te?ź jestem za klasyką w temacie, jeśli chodzi o podział typu; w pionie i poziomie. To te?ź da się zrobić; laski, kt?łre robią la..ę w pionie czy poziomie i te drugie, kt?łre robią, to odwrotnie, znaczy inaczej ni?ź te pierwsze. Embarassed

• 0

Czesc

Skoro zanosi sie az na 12+12 to moze jedno zdjecie z klasyki - wedkarz z ryba a drugie na stronie...

No wlasnie. Mamy piekny dzial lurebuilding i rodbuilding. Bardzo ladne zdjecia widzialem tam nieraz. Moze w te strone uderzyc, nie wiem. :wacko:

Ktos wspomniał o wekarzach na łodkach - bardzo pomysłowe.

Pomyslałem jeszcze umieszczeniu w kilku miesiacach zdjec grupowych ze zlotow jerkbaitowych jakie odbyly sie dotychczas.

Wedkarze w akcji holu, brodzaacy, przyczajeni czy z ukrytej kamery, tfu - ukrytego aparatu.

• 0

No i Friko rozwalił wątek :( Dobra ... na powa?źnie. Kilka pomysł?łw jest i to mnie cieszy.

No to przeczyść wątek po prostu i po problemie

Skoro pomysł pierwszy nie przejdzie, to mam drugi. W sumie to nie chciałem się z tym wychylać, ale skoro juz to zrobił Marcel, to popieram pomysł kalendarza RODBUILDINGOWEGO.

Wiem, wiem ?źe wędkarstwo to nie sprzęt etc - ale dotychczasowe edycje były stricte wędkarskie, to jedno wydanie moglibyśmy zrobić sprzętowe :unsure:

• 0

... mi tam te laski pasują... nie rozumiem tylko dlaczego zaraz w bikini(?)...

... a tak na powa?źnie (choć z tymi laskami te?ź było powa?źnie) myślę, ?źe proponowany przez koleg?łw temat lurebuildingu jest jak najbardziej o.kej... mamy na forum wielu fachowc?łw w tej bran?źy, warto byłoby ich w ten spos?łb docenić... jako, ?źe 24 foty to sporo proponowałbym temat rekodzieła połączyć z fotami łowionych na nie ryb (1 fota wabia + 1 fota ryby z wabiem, na dany miesiąc)... dodatkowo nie łączyłbym tych dw?łch fot z jedną osobą - eliminacje do kalendarza powinny umo?źliwić wzięcie udziału wszystkim (lub większości) u?źytkownikom forum, a więc tym kt?łrzy rzeźbią i tym kt?łrzy orzą (zrobiłem coś fajnego - wrzucam, trafiłem piękną i bestie na wystruganego przez kolegę cudaka - wrzucam)... ostatni z miesięcy - grudzień 2013 - proponuję przeznaczyć naszej rodzinie - widziałbym tu jakieś jedno megagrupowe zdjęcie ze zlotu (w poziomie) i jedno zdjęcie extra - coś nietypowego, z udziałem zlotowicz?łw (w pionie)...

... tak to widzę...

• 0

Moim zdaniem najlepsze by były zdjęcia zrobione podczas Holu ryby a jeszcze lepiej jak by było widać na nim i Hol i rybę ale to ju?ź nie jest takie proste :D W ostateczności mogą być zdjęcia zrobione podczas podbierania ryby. Na takich i takich widać emocje wędkarza.

Pozdrawiam Jacek