coloumb Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Ktos sie wybral? Piszcie jak bylo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Byłem 2 razy. Warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Warto. Mick Jagger po polsku: jestem za stary żeby być sędzią, ale nie jestem za stary żeby śpiewać oraz w jęz. Shakespeare "byliśmy tu w 1967 i zobaczcie ile osiągnaliśmy od tego czasu niech bóg będzie z wami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Byłem... super, super, super!ceny biletów niestety bardzo wysokie ale... nie ma lipy! Czuć szczerość w tym co robią.Chłopaki nadal w formie, aż niewiarygodne że są w stanie przez 2 godz. biegać po scenie...Dobra muzyka na żywo broni się sama - tak klasyki jak i nowsze utwory.Naprawdę było warto! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Nie wiem, czy byliby z nich dobrzy sedziowie, ale grac i spiewac potrafia. Dopalacze maja nawet lepsze od tych, ktore stosuje rosyjska druzyna futbolowa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Być może lepszy koncert zagra Pink Floyd. Ku uciesze gawiedzi która być może usłyszy dosadniejsze słowa od zespołu dla naszego kraju dzięki nawoływaniom noblisty...buhaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Mnie tylko rozbawił komentarz niejakiego Dominika T. odnośnie przeszłości "Jegera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Metallica jakoś nie musi wpitalać się w politykę a show zrobili jeszcze większy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Metallica jakoś nie musi wpitalać się w politykę a show zrobili jeszcze większy...Co chciał to powiedział, uwierz że nikt mu nie kazał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja to odbieram jako robienie szumu wkoło siebie i tyle.Bo Mick ma pewnie w "czterech literach" co akurta się dzieje u nas:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 O ile w sprawach muzyki, zwłaszcza rockowej niewątpliwie p.Jagger jest autorytetem niekwestionowanym, o tyle w innych kwestiach jest, hmm... nazwijmy to mało wiarygodny.W każdym razie jego słowa powtórzyły NYT, Die Welt, i inne niebyt życzliwe nam media ... No cóz ! Pewnie o to chodziło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Skupmy się na muzyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 No właśnie. Tym bardziej, że trwa mundial i miliony Polaków widzą codziennie, że Michał Listkiewicz już nie jest sędzią, bo był za stary. A to, że nie śpiewa...Widocznie nie ma słuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Co chciał to powiedział, uwierz że nikt mu nie kazał.Nikt nie kazał a tylko wąsaty pan apelował :-))))Już nie będe dalej drążył :-) Jakby nie patrzeć to wielki szacunek że panowie nadal dają radę i nie grają jak niektóre nasze "gwiazdy" po 30 minut :-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 <...>Jakby nie patrzeć to wielki szacunek że panowie nadal dają radę i nie grają jak niektóre nasze "gwiazdy" po 30 minut :-))))A oni dali mega koncert przez 130 min. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A oni dali mega koncert przez 130 min.Dokładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi