Shtomek88 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam mam pytanie jak określić ilość żywicy potrzebnej do odlania korpusu i ilości mikrobalonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Opisałem to w artykule na stronie głównej forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shtomek88 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Podaj linka bo coś nie mogę znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Masz podpięty temat, gdzie są wszystkie artykuły w temacie... http://jerkbait.pl/topic/69566-artyku%C5%82y-o-lurebuildingu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi