Skocz do zawartości

Przekroczone granice...

kezmo

Rekomendowane odpowiedzi

Foto ze szczupakami pobódziło mie. Wezne i zamuwie tyż ten cudowny elyksir. Tylko musze uwarzać coby nikt nie podejżał gdzie łapie bo pszyjdo i mi wyłowio. A baba moja to sie posra s podziwu jak zobaczy com pszyniusł. He he zamawiam zapas na tszy lata bo zbraknie.

• Like 5

dominiku jeśli ci sie rozhodzi o te kilka błendów to nie potrzebnie odrazu te złośliwości. Znasz mie przecie.Poprostu pisałem z komurki i słownik mnie sie nie załonczył.Jak bym se usiad przed komputerem a z tom hińskom komurkom same problemy są. na alegro tesz nie idzie przez ten badziew nic kupić.:( Dużo szypciej tak sie pisze jak o to ci hodzi. Morze skorzystam z okazii i cie poprosze tobyś kliknoł i razem kupimy ten proszek i pujdziemy se na rypki.Jak se pomyśle o minach januszy polaczków nad bugiem to jusz nie mogie wytrzymać. I gryla byśmy se zrobili wiadomo zczem :) :) :) :) :) :) :) :) Pszemyśl to

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 5

Moje motto życiowe: nie wendkuje z ludzmi ktuży robią błendy. Rać sobie sam. A proszek jusz w drodze. Załatwiłem zapas od magazyniera za cztery żubry. Głuwka pracuje. Śmihy hihy bedzie se robił a potem sie wprasza.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 1

Moje motto życiowe: nie wendkuje z ludzmi ktuży robią błendy. Rać sobie sam. A proszek jusz w drodze. Załatwiłem zapas od magazyniera za cztery żubry. Głuwka pracuje. Śmihy hihy bedzie se robił a potem sie wprasza.

byś się wstydził...

Edytowane przez fonix
  • Like 2

Nie stać was i tyle w temacie. Tak se myśle żeśta ofiary zwykłej luckiej zawiści. Sam nie zlowie to komuś nie dam tesz. I wy byśta chcieli wendkarstwa polskiego na poziomie. Karzdy tylko wypatruje jak drógiemu pszykrość sprawić. I co rze ROBIĄ mi sie napisało? Ech polska polska. Kończe bo zara gwiazdy lombardu na kabluwce.

• Like 1

Niech budkę z tym specyfikiem przy Zegrzyńskim ustawią.........

Lepiej nie.

Przez Wisłę, Kanał Bydgoski, Noteć i Wartę, warszawiaki całą rybę z Odry wyssają do Zegrza. Dajcie żyć, tyle ryby do Zegrza najdzie, że Warszawę  może zatopić. Jak już ta budka ma być nad Zegrzem, to najpierw jakieś wysokie tamy i wały wokół Zegrza usypcie. Przed II wojną dało się ludność zorganizować, to i teraz bierzcie się do roboty, lenie śmierdzące. Warszawę ratować pora.

A ja słyszałem że jak kij w minimach posypiesz tym specyfikiem to się zmieniają w torzity.Także tego...Polskie lobby rodbuildingowe już podobno wpada w panikę.

Można tym także smarować kołowrotki,ale tylko Stelle.Innych nie próbować bo się łożyska rozpuszczają.

• Like 1

Lepiej nie.

Przez Wisłę, Kanał Bydgoski, Noteć i Wartę, warszawiaki całą rybę z Odry wyssają do Zegrza. Dajcie żyć, tyle ryby do Zegrza najdzie, że Warszawę  może zatopić. Jak już ta budka ma być nad Zegrzem, to najpierw jakieś wysokie tamy i wały wokół Zegrza usypcie. Przed II wojną dało się ludność zorganizować, to i teraz bierzcie się do roboty, lenie śmierdzące. Warszawę ratować pora.

Uff, dobrze że ja jeziorowy wędkarz, latające ryby u nas nie występują- jeszcze trochę połowię, i nie będę musiał robić wyprzedaży na giełdzie tutejszej...

• Like 1