kezmo Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Po przeczytaniu tego czegoś ręce mi opadły a po komentarzach nie wiem co o tym myśleć... Masakra. http://dryserlock.xyz/fish-xxl/?gclid=EAIaIQobChMI8OeVh4-Q3AIVic6yCh1TVgpSEAEYASAAEgKr8PD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 To banalny przykład debilnej reklamy kierowanej do idiotów. Nie przejmuj się, typowy mięsiarz ma się podjarać i wybulić kasę na produkt, który nie będzie działać w żaden sposób. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgadza się. Chodzi mi o formę i ogólnie sam pomysł tejże reklamy... Przecież to trzeba mieć za przeproszeniem nasrane do głowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Reklama "cudownego" środka dla naiwnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 komentarze są tak samo prawdziwe jak reszta tej pożałowania godnej reklamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgadza się. Chodzi mi o formę i ogólnie sam pomysł tejże reklamy... Przecież to trzeba mieć za przeproszeniem nasrane do głowy... i do takich osób właśnie jest to skierowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Foto ze szczupakami pobódziło mie. Wezne i zamuwie tyż ten cudowny elyksir. Tylko musze uwarzać coby nikt nie podejżał gdzie łapie bo pszyjdo i mi wyłowio. A baba moja to sie posra s podziwu jak zobaczy com pszyniusł. He he zamawiam zapas na tszy lata bo zbraknie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Kutwa, Maciek! Ile pisałeś tego posta? Bo Ci powiem, że szacun... Żeby tak pamiętać co zmienić, hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) dominiku jeśli ci sie rozhodzi o te kilka błendów to nie potrzebnie odrazu te złośliwości. Znasz mie przecie.Poprostu pisałem z komurki i słownik mnie sie nie załonczył.Jak bym se usiad przed komputerem a z tom hińskom komurkom same problemy są. na alegro tesz nie idzie przez ten badziew nic kupić. Dużo szypciej tak sie pisze jak o to ci hodzi. Morze skorzystam z okazii i cie poprosze tobyś kliknoł i razem kupimy ten proszek i pujdziemy se na rypki.Jak se pomyśle o minach januszy polaczków nad bugiem to jusz nie mogie wytrzymać. I gryla byśmy se zrobili wiadomo zczem :) :) :) :) Pszemyśl to Edytowane 9 Lipca 2018 przez Maciej W. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Popłakałem się ze śmiechu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 To że łonczy nas pasja wendkarska nie upowarznia cie do śmiechu tylko dlatego że ktoś chce złapać wiencej ryp. Nie ładnie kolego. Wżucimy z dominikiem zdjencia to bendziesz jeszcze chciał z nami połowić. He he. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Bardzo hentnie, lóbiem toważystfo lódzi s poczóciem chómoró… :D Edytowane 9 Lipca 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Moje motto życiowe: nie wendkuje z ludzmi ktuży robią błendy. Rać sobie sam. A proszek jusz w drodze. Załatwiłem zapas od magazyniera za cztery żubry. Głuwka pracuje. Śmihy hihy bedzie se robił a potem sie wprasza. Edytowane 9 Lipca 2018 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Moje motto życiowe: nie wendkuje z ludzmi ktuży robią błendy. Rać sobie sam. A proszek jusz w drodze. Załatwiłem zapas od magazyniera za cztery żubry. Głuwka pracuje. Śmihy hihy bedzie se robił a potem sie wprasza.byś się wstydził... Edytowane 9 Lipca 2018 przez fonix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Koledzy z tym specyfikiem , to zachowajcie najwyższą ostrożność . Słyszałem że koleś dodał go do zanęty , wymieszał i jak chciał obmyć ręce , to mu szczupaki palce podgryzały . Edytowane 9 Lipca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Taa ...Jednemu, to nawet tylko piranie brały na Wiśle, po zastosowaniu tego magicznego specifiku.Jak tak ludzie zaczną tego uzywać często, to pewnie i rekiny się pojawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Nie stać was i tyle w temacie. Tak se myśle żeśta ofiary zwykłej luckiej zawiści. Sam nie zlowie to komuś nie dam tesz. I wy byśta chcieli wendkarstwa polskiego na poziomie. Karzdy tylko wypatruje jak drógiemu pszykrość sprawić. I co rze ROBIĄ mi sie napisało? Ech polska polska. Kończe bo zara gwiazdy lombardu na kabluwce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Typowa ściema dla frajerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Niech budkę z tym specyfikiem przy Zegrzyńskim ustawią......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Niech budkę z tym specyfikiem przy Zegrzyńskim ustawią.........Lepiej nie.Przez Wisłę, Kanał Bydgoski, Noteć i Wartę, warszawiaki całą rybę z Odry wyssają do Zegrza. Dajcie żyć, tyle ryby do Zegrza najdzie, że Warszawę może zatopić. Jak już ta budka ma być nad Zegrzem, to najpierw jakieś wysokie tamy i wały wokół Zegrza usypcie. Przed II wojną dało się ludność zorganizować, to i teraz bierzcie się do roboty, lenie śmierdzące. Warszawę ratować pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja słyszałem że jak kij w minimach posypiesz tym specyfikiem to się zmieniają w torzity.Także tego...Polskie lobby rodbuildingowe już podobno wpada w panikę.Można tym także smarować kołowrotki,ale tylko Stelle.Innych nie próbować bo się łożyska rozpuszczają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Lepiej nie.Przez Wisłę, Kanał Bydgoski, Noteć i Wartę, warszawiaki całą rybę z Odry wyssają do Zegrza. Dajcie żyć, tyle ryby do Zegrza najdzie, że Warszawę może zatopić. Jak już ta budka ma być nad Zegrzem, to najpierw jakieś wysokie tamy i wały wokół Zegrza usypcie. Przed II wojną dało się ludność zorganizować, to i teraz bierzcie się do roboty, lenie śmierdzące. Warszawę ratować pora.Uff, dobrze że ja jeziorowy wędkarz, latające ryby u nas nie występują- jeszcze trochę połowię, i nie będę musiał robić wyprzedaży na giełdzie tutejszej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi