ninja05 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam, całe życie spinninguje jednak podczas urlopu wybieram się na rzekę aby połowic na spławik. Moje pytanie jakiego zapachu najlepiej użyć do zanety? Woda z bardzo lekkim uciagiem głębokość około 2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) A po co wchodzić w koszty? Jak użyjesz dobrej zanęty, to wystarczy. Jak użyjesz atraktora, to ryby fakt szybciej wejdą, ale i szybko wyjdą z pola nęcenia. Lepiej tę kasę zainwestuj w robactwo. Edytowane 9 Lipca 2018 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Czosnek, truskawka lub wanilia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 http://dryserlock.xyz/fish-xxl/?gclid=EAIaIQobChMI8OeVh4-Q3AIVic6yCh1TVgpSEAEYASAAEgKr8PD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 http://dryserlock.xyz/fish-xxl/?gclid=EAIaIQobChMI8OeVh4-Q3AIVic6yCh1TVgpSEAEYASAAEgKr8PD_BwE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam, całe życie spinninguje jednak podczas urlopu wybieram się na rzekę aby połowic na spławik. Moje pytanie jakiego zapachu najlepiej użyć do zanety? Woda z bardzo lekkim uciagiem głębokość około 2m.Scopex jest uniwersalny , niezłe są też tzw śmierdziuchy typu kałamarnica , małża, wątroba itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Scopex jest uniwersalny , niezłe są też tzw śmierdziuchy typu kałamarnica , małża, wątroba itpPrzy spławiku raczej się nie sprawdzą. Takie smrodki to bardziej karpiarstwo. Zapachy jeśli już to brasem, wanilia, kolendra, ochotka. Edytowane 9 Lipca 2018 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Przy spławiku raczej się nie sprawdzą. Takie smrodki to bardziej karpiarstwo.Zapachy jeśli już to brasem, wanilia, kolendra, ochotka.A ja na odległościówkę jak łowię to takie dodaję i dają radę z Mroczkiem to 25 lat temu zaczynaliśmy na włos łowić to wybór aromatów w Polsce był b.mały i jakoś do tej pory nie kombinuję jak "koń pod górę" i wg mnie scopex sprawdza się zawsze i w kulce i w zanęcie , a tam gdzie twarde dno to śmierdziuch tez będzie cacy Edytowane 9 Lipca 2018 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 A ja na odległościówkę jak łowię to takie dodaję i dają radę z Mroczkiem to 25 lat temu zaczynaliśmy na włos łowić to wybór aromatów w Polsce był b.mały i jakoś do tej pory nie kombinuję jak "koń pod górę" i wg mnie scopex sprawdza się zawsze i w kulce i w zanęcie , a tam gdzie twarde dno to śmierdziuch tez będzie cacy Co kto lubi i jakie ma doświadczenia. Ja dopiero relatywnie niedawno przerzuciłem się na spinning, a wcześniej tylko spławik, i te karpiowe śmierdziuchy sprawdziły mi się tylko na komercji. Jakiś czas temu w ogóle zrezygnowałem z atraktorów, i nie narzekam. A jeśli już stosuję to tylko naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam, jestem spiningista jednak wybieram się na rzekę łowić na bata jakiś bialoryb. Pytanie moje dotyczy zapachu-atraktora. Jakiego użyć w porze letniej na ploc i leszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 zachęcam do odwiedzenia odpowiedniego forum spławikowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Witam, jestem spiningista jednak wybieram się na rzekę łowić na bata jakiś bialoryb. Pytanie moje dotyczy zapachu-atraktora. Jakiego użyć w porze letniej na ploc i leszcze?Atraktor? Najczęściej naturalna, żywa ochotka jest najlepszym atraktorem. Zresztą, każde mięsko jest lepsze niż proszki, np. glizdy, b.robaki, kastery itp. Edytowane 15 Lipca 2018 przez Z.Milewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Zamiast glizd, proponuję dżdżownice???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Zamiast glizd, proponuję dżdżowniceTak było w pierwotnej wersji, ale glizda czy glajcha lepiej brzmi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tylko słodzik do gliny. Zapach zostaw z zanęty. Ja przy tyczkowaniu używam słodzik Górka sweet magic. Łyżka na ok 10kg gliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi