Tommek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Witam założyłem nowy temat bo na pewno jest dużo osób zainteresowanych tym woblerem. http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=20&producer=92&kind=3394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Dzięki za informację! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Pojawił sie też fajny kołowrotek- Daiwa Millionaire CVZ, japończyk. Może rzeczywiście jest coraz lepiej w tym naszym kraju? Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Są i idą jak świeże buleczki Kupilem dziś dwa jednego ciemnego i drugiego takiego zielonkawego a tych jasnych niestety już o piątej bylo brak szkodaA jak z rana się zastanawialem nad kupnem to jeszcze bylyMoże następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Trout nie martw się do sezonu boleniowego jeszcze trochę czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja dzisiaj w sklepie widziałem też wiele nowości na 2006r. Nowe kolory hornetów, executorów, friskie ... itd. W następym tygodniu mają mieć skinnery i thrille. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 @Remek już dzisiaj w ofercie sklepu Fishing-Mart jako dostępne są Skinnery 10/12cm.Musze pomyśleć nad następnym zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 kurcze jestem strasznie ciekaw tych nowych skinnerow.. nowych wiekszych perchow ktore tez sa nowowsciami tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 @Mifek qurcze gdzie ty widzisz nowe większe Perch,e Caly Fishing-Mart przelecialem i nieznalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Trout bo ja jak zwykle przed zakaske wychodze nie wiem czy czasami nie efex wspominal o nich... chyba ze znowu cos namieszalem... na fishnigmart faktycznie jeszcze ich nie ma.. moze efex cos wiecej powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Przed zlotem jak bylem w Jerku w Warszawie to oglądalem nowy katalog Salmo na 2007 i niebardzo sobie przypominam by byla nowa wielkość w Perchu.A może się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Zdaje się że w wywiadzie z Pepe było coś o tym. Nie chce mi się teraz szukać ale chyba Piotrek wspominał coś o perchach14, łamanych whitefishach18 itd. Tylko nie wiadomo czy ostatecznie te modele przeszły dalej. Chyba musimy poczekać na Efexa. Ja nie ukrywam że od dawna marzę o dużym łamańcu ze stajni salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 1. Thrille w FM to delikatnie mówiąc lekka ściema. Było ich kilka - tyle ile dostał sklep DO TESTOWANIA. Jestem lekko zniesmaczony że wystawił je do sprzedazy a do tego robi ludziom nadzieję że znowu niedługo bedą. Wszystko wskazuje na to, że Thrille (oraz wspomniane Skinnery 10 i 12) pojawią się ze wszystkimi nowościami na wiosnę. Myślę, że najwcześniej w marcu. To zależy od uzgodnień z DF oraz planowanej kampanii reklamowej. 2. Perch 14 i W18J były w planach ale nie przeszły dalej. Z modeli nowości na 2007 to Thrill, Skinner 10 i 12 oraz Slim 13 w nowym wcieleniu. PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 no i wszystko jasne... PePe a jakies rokowania na duzego lamanca oraz duzego percha są - tak tylko z ciekawosci, przeciez nie mówie ze oczekujemy konkretnych dat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 a tam duży łamaniec, albo perch Mifku , duży zipper, !! to jest przyneta na jaką czekam jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Pracujemy teraz nad kilkoma konstrukcjami. 2 głęboko nurkujące do trollingu - na walleye (możliwe że łamany) dł. 11-13 cm, i na szczupaki - dł. 15-18 cm. Poza tym ciągle dopracowujemy tego long casting na bassa morskiego i Chubby 3-3,5 cm. Myślę też o Perchu 14 cm. Jerki musieliśmy na razie odłożyć. Duży Zipper jest również w planie ale nie na 2008. PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 fantastyczne wieści Piotrze... Coż przyjdzie nam nieco poczekać na kolejne nowinki... Ale wierzę, że warto... ja zwykle na ogol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Pracujemy teraz nad kilkoma konstrukcjami. 2 głęboko nurkujące do trollingu - na walleye (możliwe że łamany) dł. 11-13 cm, i na szczupaki - dł. 15-18 cm. Poza tym ciągle dopracowujemy tego long casting na bassa morskiego i Chubby 3-3,5 cm. Myślę też o Perchu 14 cm. Jerki musieliśmy na razie odłożyć. Duży Zipper jest również w planie ale nie na 2008. PP Piotrze, lejesz miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Pracujemy teraz nad kilkoma konstrukcjami. 2 głęboko nurkujące do trollingu - na walleye (możliwe że łamany) dł. 11-13 cm, i na szczupaki - dł. 15-18 cm. Poza tym ciągle dopracowujemy tego long casting na bassa morskiego i Chubby 3-3,5 cm. Myślę też o Perchu 14 cm. Jerki musieliśmy na razie odłożyć. Duży Zipper jest również w planie ale nie na 2008. PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 @PePegood news mam pytanie o chubby 3-3,5 cm, jaka bedzie jego orientacyjna waga? Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 @Pepe, ale skąd w takim razie pojawiły się nowe Skinnery i Thrille w co najmniej 2-3 sklepach w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mogły się pojawić WYłACZNIE z tego samego źródła - czyli z prezentacji dla sklepów na której było ich ok. 30 z całego kraju. Wystarczy spytać kolegów z Jerka (tez byli). PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 @Pepe, jest dokładnie tak jak mówisz. Ale to trochę dziwne, że oni je sprzedają skoro na rynku mają się pojawić dopiero w 2007 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 I owszem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ciekawie naprawde ciekawie te nowości na przyszlość wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi