SzymusS Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam, Mam taką prośbę już na przyszłość Jakby ktoś znalazł miejsce, gdzie można nabyć owe Thrill'e proszę o info na forum ... jestem bardzo ciekaw współdziałania ze mną i skuteczności tej przynęty... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pracujemy teraz nad kilkoma konstrukcjami. 2 głęboko nurkujące do trollingu - na walleye (możliwe że łamany) dł. 11-13 cm, i na szczupaki - dł. 15-18 cm. Poza tym ciągle dopracowujemy tego long casting na bassa morskiego i Chubby 3-3,5 cm. Myślę też o Perchu 14 cm. Jerki musieliśmy na razie odłożyć. Duży Zipper jest również w planie ale nie na 2008. PP Łamiesz moje serce, pisząc że nie będzie dużego percha, kilka osób tutaj ostrzyło sobie na niego zęby za moją namową.Czy jest jakieś przeiwdywanie kiedy pojawiły by sie jerki na pstrągi?? (coś było o nich wspomniane w wywiadzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja nie powiedziałem że nie będzie Percha 14.A teraz nawet mówię że BęDZIE! To znaczy premiera na targach EFTTEX w Pradze 07.2007 a w handlu 2008.Jerki pstrągowe niestety na razie nie mają szans. PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No ładnie PePe, teraz to sie narobiło, jak juz wszyscy si epogodzili ze predko go nie bedzie - Ty nam tu wujedzdzasz ze bedzie tylko ze za rok... i weź tu tyle czekaj jakbyscie szukali jakiejs wody do testow to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jezeli mnie wzrok nie myli to bardzo podobne woblery wypuscila jako nowosc na 2006r firma Gloog. Nazywaja sie Hermes i wygladaja tak Co do tego, jak ze skutecznoscia nic nie umiem powiedziec.Do tej pory uzywalem tylko modelu Calypso gleboko nurkujacego i ten ladnie sie spisywal na rzece.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jezeli mnie wzrok nie myli to bardzo podobne woblery wypuscila jako nowosc na 2006r firma Gloog. Nazywaja sie Hermes i wygladaja tak Gumo, chyba troszeczkę inne sądząc po tych zdjęciach: www Bardzo za to jestem ciekaw głębokości ich pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Po namysle musze stwierdzic, ze diametralnie inne..nawet dlugosc i waga sa rozne... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi