patu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam panowie. Orientujecie się, czy szpule w/w modeli tego rozmiaru gadają ze sobą. W rozm. 4000 na pewno, przed chwilą sprawdzałem <_<.Pytam, bo zanabyłem 2500Fe a czaszkuję jeszcze nad 2500Fd, co by mo?źna było ?źonglować szpulkami ...Dzieki za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jozi z tpe mierzyli 2500 i 3000 i pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Patu mierzone 2500 FE i FD mo?źesz w ciemno brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Nie wyobra?źam sobie nawet ?źeby nie miały pasować Szpule mają oznaczenie S-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A nie zwr?łciłem uwagi. Dzięki panowie za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi