Gofer2005 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam Jadę z familią na 3 dni do Trzciela nad jez. KoninJest sens brać kije? I na jaką rybę jest szansa? Do dyspozycji mam łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 spójrz tu, trochę w temacie, a trochę nie...http://jerkbait.pl/topic/52645-wody-sp%C3%B3%C5%82ki-rybackiej-lech-trzciel-i-okolice/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Piękne tereny, wędka musi być! Kawałek dalej na Chłopa jeździłem. Szału nie było, ale szczupaczki i okonie się trafiały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Napisz do @wobler129 - z tego co pamiętam pochodzi stamtąd i zna łowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Jez. Konin tragedia, nie polecam. PS jedziesz specjalnie na Ramonę? Edytowane 20 Lipca 2018 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jestem nad koninem nic tu niema. Czy na którymś jeziorze można na spalinie pływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Wszędzie jest strefa ciszy. Sprawdź sobie na FB dziś i jutro jest festiwal Hey Ho Ramona w Trzcielu Fajna muza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi