Kuba Standera Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Stylez, fajnie to zrobione, myślę, że gdy ruszy nowa wersja forum, będzie miejsce na galerię Twoich much czekało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Bardzo fajnie te jętki się prezentują Jak z łownością tych muszek? Sprawdzone na rybkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Sprawdzone ,sprawdzone wstawiam tylko takie muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jętki są ładne i będą zawracały pstrągom w głowach.Przy skzydełkach z folii przy kręceniu zwracaj uwagę by lewe i prawe skrzydełko układały się równo w stosunku do korpusu bo będą jętki się kręcić przy ``machaniu`` i skręcać przypon.To samo miałem na poprzedniej jętce w czerwcu im z sztywniejszego materiału były skrzydełka tym większy był problem jak jętka była źle uwiązana.Jakiej firmy używasz tych skrzydełek Hemingway`s czy J:Son ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Skrzydelka chyba sa Paul Whitllock,bardziej skrecaja mi przypon jetki z mallardu niz te foliowe,Jak opada mi na wode jetka ze skrzydelkami mallardu mam efekt helikopter,a ta ktora ma foliowe normalnie bez obkrecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Najmniej mi kręciło jętki jak miały skrzydełka z CDC malardu na skrzydełka nie używam jakoś mi nie leży,a z syntetyków często i gęsto skręcało.Innym przypadkiem przy podawaniu małej jęteczki ze skrzydełkami z kaczki to hałas był taki jakby szerszeń koło ucha przelatywał a okazało się że jedno skrzydełek było troszkę przekrzywione i stąd ten dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnoście materiałów Paul Whitllock, nie moge kupic nigdzie Japanese Legs, nabyłem jakieś 2 lata temu a teraz nie moge nizgdzie ich dostać, a strona jegomościa nie działa od jakiegoś czasu... Może wiecie gdzie są dostępne produkty z jego logiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja w swoje skrzydełka itp,z jego logiem,zaopatrywalem sie jakies 4lata temu,a jak teraz wyglada sprawa z jego asortymentem ,nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No właśnie, podobne skrzydła i nie tylko robi J:Son do nabycia bez problemu, ale nóg Japanese nigdzie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi