Kuba Standera Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Mam pytanie - czy ten kolowrotek nadaje sie do jerkowania?? nie jest za duzy?? obecnie mam 6501 C4 i bardzo go sobie chwale, ale ten mnie korci. nie wiecie czy sa podobnych rozmiarow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 jelsi si enie myle to 6501 i 6601 miedzy soba będą się roznic chyba tylko spustem, tzn mechanizmem zwalniania szpuli. 6 5 01 bedzie mial wygieta blaszke n aobudowie, natomiast 6 6 01 spust miedzy panelami multika taki do wciskania kciukiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 I to jest poprawna interpretacja Mifku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ok wielkie dzięki za odpowiedź, mysłałem że są nie wiem, różnych rozmiarów albo z różnyi przełożeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi