Gość Tomek O Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy ktoś może posiada namiar na producenta woblerów p. Grzegorza Sidora ? Będę wdzięczny za informację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwa643 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 pw pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czy nadal istnieje szansa na zakup woblerów p. Sidora ? Miałem kiedyś kilka sztuk. Najwyższa pora uzupełnić stan pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hej posiadam dwa łamane woblery Pana Grzegorza. - waga około 4 gram. - nie używane (duble z pudełka) - długość 5 cm- głębokość pracy do 1 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpruszek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja rownież porposze na PW namiar na Pana Grzegorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Andan - sprzedajesz czy po prostu się chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walbag Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam ,,poszukuję woblerków Pana Grzegorza Sidora,słyszłem że to swietne przynęty na kropki,ma ktoś namiary gdzie zamawiac te wobki ? poprosze pw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SławomirW Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Odświeżam temat. Poproszę o pw od twórcy jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To i ja się podepnę, tez poproszę o namiary na producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Z dwa miesiące temu, na aukcji (na A...o) sekcji OSA dostrzegłem najbardziej genialną imitacje ciernika po przybliżeniu fotki (...) okazało się że ten woblerek był sygnowany przez p. Grzegorza Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Piękny był - niestety za mało licytowałem 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja widziałem jednego i miałem w obserwowanych... chyba ~130 sie skończyłoWłaśnie se zerkałem na flotę i znów papa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Za mało się starałeś bigrafi Ten ciernik i 3 inne cacka Sidora są u mnie na półce Nie odsprzedam za nic ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Marcinie weź je proszę w piątek - chętnie pooglądam oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 I kurde zaraz jakieś zakłady będą coby je mi wyrwać Maciek Wezmę, wezmę....ale do wody nie wrzucę, chyba że w wannie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tylko zróbcie im jakieś ładne fotki na tej wycieczce, a nie tylko wasze oczy będą cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Za mało się starałeś bigrafi Ten ciernik i 3 inne cacka Sidora są u mnie na półce Nie odsprzedam za nic !. Też by trafiły u mnie na półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam! Jeśli ktoś posiada namiary na Pana Grzegorza Sidora bardzo prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Facebook albo w 2 poscie p. Ewa pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dzisiejsza paczuszka powaliła mnie z nóg, co się rzadko zdarza. Pstrągi je chyba polubią. Robota Grzegorza Sidora Polish hand made lures at its best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Kilka razy widziałem już woblery spod jego ręki i za każdym razem mam wrażenie, że on zalewa rybki żywicą i wkłada im w pyszczki stery ;> odwzorowanie naturalnych barw i kształtów mistrzowskie ps. szczęściarz z Ciebie, że je zdobyłeś ;p uważaj przy kontrolach żeby Cię nie posądzili o łowienie na żywca ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 iwa643PANOWIE JAK SZUKACIE WOBLERÓW GRZESIA TO NIKT WAM LEPIEJ NIE POMORZE JAK PANI EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dzisiejsza paczuszka powaliła mnie z nóg, co się rzadko zdarza. Pstrągi je chyba polubią. Robota Grzegorza Sidora Polish hand made lures at its bestPIĘNA STRZEBELKA I KIEŁBIK ŚLICZNY NA A MINÓG I GŁOWACZYK TO SZOK :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 To i ja się pochwalę nowym nabytkiem z OLX. Udało się go kupić w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Jakiś "dziwny" ten G.Sidor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi