Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Wg mnie ster nieoryginalny. Też go obserwowałem na olx, ale z tego właśnie powodu się nie zdecydowałem na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Wg mnie ster nieoryginalny. Też go obserwowałem na olx, ale z tego właśnie powodu się nie zdecydowałem na zakupTego niestety nie wiem. Nie mam drugiego do porównania. Wziąłem go, bo spodobało mi się malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak, malowanie jest cudne, typowe dla Sidora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi