MATAS Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam wszystkich wędkarzy, jako że jestem tutaj nowy chciałbym sie przywitac i na wstępie umiescic fotki mojego zyciowego bolenia. Bolek został złowiony na Warcie k. Obrzycka, wahadło Makrela , godzina okolo 16:0072 cm, waga 3.15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witaj Mateuszu! miło Cie gościć... Gratuluję bolka. Nie ma co, kawał bobaska PS. Pozdrowienia dla Taty od mojego lewego kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Wow! Ale wypasiony! Brawo, piękna i gruba ryba, a Twój ojciec mówił, że u Was z bolkami cienko. Widzę, że tak nie jest. Ja swego czasu pamiętam bolenie w Puszczykowie Witam Ciebie serdecznie na forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witaj Mateusz!!!! oby wiecej takich wędkarzy na tym forum, pozdrawiam jerzy, też Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam,Ale grubas z tego bolenia!! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Spasly uczciwie, jest co wziac w reke. Tak trzymaj!Mam nadzieje, ze dalej plywa..?Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 @Matas, witaj na naszym forum. Mam nadzieję, że będziesz aktywnie uczestniczył w życiu naszego portalu.Gratuluję ślicznego bolka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 WitamBardzo elegancki bolek Gratulacjepozdrowienia esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam. Śliczny grubasek, gratuluję rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witaj na forum Mateo,piękny grubaśny rap ,gratulacje. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Na tym pierwszym zdjęciu to bardziej pod jazia podchodzi niż pod bolka .Wyślij do WW a masz masz bankowe złoto za jazia .Zresztą nieważne co to grunt że pikne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Dziekuję za gratulacje oraz za przywitanie postaram się wpadać tutaj jak najczęsciej, aczkolwiek w najbliższym czasie mam próbne matury wiec moze być z tym mały problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 piękna rybka, gratuluje i życze kolejnych jeszcze większych <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Gratuluje pięknej rybki.A slyszałem że był to wypad na grzyby FOTOGRAF pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 TAAAK Wybierałem sie z ojcem do Klempicza na grzyby, nawet nie wiedzialem, że zabrał 2 tajniaczki i kamizelki wędkarskie, skoczyliśmy kilka głowek poniżej mostu, wystarczylo zaledwie 15 minut i siedział. Oprócz niego były jeszcze 2 inne na kiju ale poschodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 najlepsze zawsze jest to co niezaplanowane, tzw. spontan, przynajmniej pamiętam że spontaniczne imprezy były najlepsze , trzeba czasami testować analogie do codziennośći <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 SUPER RAPAW warcie sa przepiekne bolenie ten jest tego dowodem mam nadzieje ze coraz wiecej wedkarzy zacznie je lowic (i wypuszczac) pozdrowienia z warty JAROCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi