admin Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Napisz coś więcej - materiały użyte itd. Będzie bardziej edukacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Streamer BoleniowyCraft Fur i Barred Pseudo Hair z Angel Heir, oczy 3d. 7mm. zalane uv. haczyk 3/0. Mucha ma 10-11cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czyli rozumiem, że kręcisz standardowo na owijkę Craft Fur (jakiej szerokości pasek wycinasz?) ... poźniej z przodu Barred Pseudo Hair i czarne Angel Hair? A jeszcze widzę flasha ... on jest z czyms wymiksowany czy po prostu dodałeś do extra? ... no i macie przechlapanie teraz ze mną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Szczupakowa DSCN6915.JPG Czy ta lampka daje radę i utwardza duże główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 daje radę i raczej napewno ma diodę Cree lub odpowiednik o mocy 1~2W ;-)Słabszymi też dasz radę, tylko trwa to dłużej i niektórych lakierów do końca nie utwardza zostawiają "mokrą lub lepką" powierzchnie ;-)Możesz kupic oryginała za 30-40$ lub u chinola bez nadruków za 10-12 ;-) i gratisową wysyłką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czy craft fur nie będzie za bardzo pracował jak na bolenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jak to nazwać, nie wiem..., Chodziło mi o to zeby dopasować sobie muche "tube" do haczyka za pomocą "super glue". KIlka kropel na żyłke, nastepnie nakładam tube, Mucha jednoczesnie spelnia funkcje antyzaczepu, koraliki na dole dodatkowo "dzwonią", ich waga sprawia że ostrze jest u góry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 A siła odśrodkowa nie zdejmie muchy z tej żyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Oczka UV. z przeznaczeniem: Krewetki, Raczki, Kraby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jak to nazwać, nie wiem...,Bardzo ciekawy patent, jeśli to twój, a nie zapożyczony to brawo za kreatywność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 UV. Shrimp-ek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Streamer "Dywanowy" 10cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Używasz zwykłego dywanu czy H2O polar fibre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mucha wyzej wykonana z "Dywanu". Z którego szyje sie maskotki reklamowe, firmowe, i wieksze zabawki. (Mam znajomego w Amełyce, który wiedzial ze robie muszki, i przysłał mi po 3 m2. 6 kolorów), ten materiał porównywałem z craft fur i Barred Psudo Hair. Moja opinia: Craft Fur w 100%. (włosie, kolory, technologia produkcji). Troche ciecia jest na mniejsze kawałki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A jakiej wielkości są muszki te ze zdjęcia? Dlaczego pytam ... bo powoli kieruję się w robienie mniejszych much ... tych wielkich mam już trochę w pudełku i chcę uzupełnić o mniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 od 8 do 15cm. zalezy to od rodzaju haczyka (chodzi o długośc trzonka). W swojej kolekcji mam też streamery wiazane na żyłce i rurce pvc 0,5mm, gdzie haczyk umieszczam przed oczami 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Streamery 12-14cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof23 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Co to za materiał na tych muchach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Piękna armia! Normalnie defilada jak na Placu Czerwonym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 "Dywanowy" Hunter na 5/0. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 "Pstrążek" na #1. (12cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 "Garbus" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fajne! I to wszystko na 100%?dywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi