Skocz do zawartości

MOJE MUCHY od A do Z. na Szczupaka,Okonia,Klenia,Jazia,Bolenia,Belone,Troć,Łososia

stylezzhh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli rozumiem, że kręcisz standardowo na owijkę Craft Fur (jakiej szerokości pasek wycinasz?) ... poźniej z przodu Barred Pseudo Hair i czarne Angel Hair?

A jeszcze widzę flasha ... on jest z czyms wymiksowany czy po prostu dodałeś do extra?

... no i macie przechlapanie teraz ze mną :)

• Like 2

daje radę i raczej napewno ma diodę Cree lub odpowiednik o mocy 1~2W ;-)

Słabszymi też dasz radę, tylko trwa to dłużej i niektórych lakierów do końca nie utwardza zostawiają "mokrą lub lepką" powierzchnie ;-)

Możesz kupic oryginała za 30-40$ lub u chinola bez nadruków za 10-12 ;-) i gratisową wysyłką

• Like 1

Jak to nazwać, nie wiem...,  Chodziło mi o to zeby dopasować sobie muche "tube" do haczyka za pomocą "super glue". KIlka kropel na żyłke, nastepnie nakładam tube,  Mucha jednoczesnie spelnia funkcje antyzaczepu,  koraliki na dole dodatkowo "dzwonią",  ich waga sprawia że ostrze jest u góry.

post-51143-0-78087800-1449688662_thumb.jpgpost-51143-0-50256700-1449688680_thumb.jpgpost-51143-0-49572400-1449688699_thumb.jpg

• Like 4

• 1 miesiąc temu...

Mucha wyzej wykonana z "Dywanu".  Z którego szyje sie maskotki reklamowe, firmowe, i wieksze zabawki.  (Mam znajomego w Amełyce,  który wiedzial ze robie muszki, i przysłał mi  po  3 m2.   6 kolorów), ten materiał porównywałem z craft fur i Barred Psudo Hair. Moja opinia:  Craft Fur w 100%. (włosie, kolory, technologia produkcji). Troche ciecia jest na mniejsze kawałki :-)

• Like 1