Paweł Cieśliński Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Piękne muchy - aż szkoda by mi było je do wody wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Latające Kurczaki " Czy te oczy ... , ..." ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pianki na jesienno/zimowe "wiązanie". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pianki na jesienno/zimowe "wiązanie". Piękna paleta barw . Pianki o grubości 2mm , wszędzie dostatek . Ja rozglądam się za grubością 4mm , bo takiej potrzebuję i tu zaczynają się schody .Albo źle szukam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) (...)Pianki o grubości 2mm , wszędzie dostatek . Ja rozglądam się za grubością 4mm , bo takiej potrzebuję i tu zaczynają się schody .Albo źle szukam? 2+2=4 nie dziękuj Edytowane 14 Października 2017 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Pianka brokat ma 2mm, normalna matowa ma 3-3,5mm. Edytowane 14 Października 2017 przez stylezzhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pianki na jesienno/zimowe "wiązanie". 20171014_183805.jpg20171013_200202.jpg1aabb.jpgNo to teraz wiem co to jest 'przywiązanie'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 foto. Wprawdzie chodziło mi o tę brokatową o grubości 4mm, ale grubsza w innych kolorach też leży w kręgu mojego zainteresowania. Jak możesz to napisz , gdzie się zaopatrujesz w tą grubszą piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Wprawdzie chodziło mi o tę brokatową o grubości 4mm, ale grubsza w innych kolorach też leży w kręgu mojego zainteresowania. Jak możesz to napisz , gdzie się zaopatrujesz w tą grubszą piankę?Kolego, napisz co chcesz robić tą 4mm.??? (na muchy???) czekam na przesyłke pianek 4.5mm jak i 6.5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Kolego, napisz co chcesz robić tą 4mm.??? (na muchy???) czekam na przesyłke pianek 4.5mm jak i 6.5mm.Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Halloween 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Halloween zmucha.jpgTeściowa jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Na bałtyckie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Na Warmińsko-Mazurskie Okonie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DinekOracz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam. Pytanie mam. Linka i wędka #5. Jakiego strima "dwanowego" użyć? Chodzi o długość. Bo nie wiem czego szukać. Dajcie znać bo ja w strimkach zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zadałeś kompletnie odwrotne pytanie. Najpierw odpowiedz sobie na pytanie - jakie ryby chcesz łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Kacper wbrew pozorom pytanie nie jest odwrotne.W przypadku "dywanowca" komfortowo polowi muchami 6-7-8 cm, oczywiście dobrze "lekko" zrobionymi by zminimalizować opory przy rzutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Marian, teoretyczne tak. Jeśli będzie to delikatnie i dobrze zawiązany streamer z dywanu. Jednak sprzęt dobieramy pod muchy i ryby, nie odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 kolega juz na początku pytania podał informacje dotyczące sprzętu czyli #5. Jezeli chodzi o streamery (włosie syntetyczne) to polecam 4-7cm, budowa delikatna, lub "nabite" z dodatkiem bucktail. Ja swoje czasu w klasie #5. (z myśla za okoniem) stosowałem mylaroweo narybku. A tutaj: 6-7cm "dywan" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Shrimp-y. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie wywracają się w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi