Skocz do zawartości

Piwo waginalne

mercoss

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.gk24.pl/strefa-biznesu/a/piwo-waginalne-z-katowic-uwarzone-zostalo-z-bakterii-kwasu-mlekowego-pobranego-z-wagin-dwoch-modelek,13349091/

Czy piwo waginalne zabrane na ryby przynosi pecha tak jak kobieta na rybach, czy ta propozycja to idealne połączenie niemożliwego?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Uwarzone zostało z bakterii kwasu mlekowego pobranego z wagin dwóch modelek. ???

Tytuł to celowa prowokacja, za duży skrót myślowy, bądź niewiedza dziennikarza. Piwa na pewno nie robi się z bakterii, tak jak nie robi się z chmielu! Poprawcie mnie jeśli się mylę.  Żeby powstało piwo, to potrzebny jest cukier, który drożdże zjedzą. Produktem ubocznym będzie alkohol. Autorom być może chodzi chodzi o zakwaszanie piwa (piwa kwaśne), ale o ile mi wiadomo, to robi się to po przefermentowaniu brzeczki. Wtedy dodaje się bakterii kwasu mlekowego. 

I tak rodzą się sensacje: Paaaaanie do tego piwa to nasikały kobiety!!

Chociaż może i trochę prawdy w tym jest, bo nie przez przypadek na koncernowe piwa mówi się "szczyny" :P

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 4

Czego ludzie nie zrobią dla kasy. Szkoda, że na etykiecie nie zamieścili zdjęć wagin tych dwóch modelek. Myślę, że zdecydowanie więcej chętnych by się znalazło gdyby było wiadomo jak wygląda pisia z której pochodzą te tzw. Bakterie.

Kiedyś było wino tzw. Jabol o nazwie Pokusa. Na etykiecie widniała laska z wielkimi melonami.

Teraz przyszła pora na pisię.

• Like 1