mercoss Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 http://www.gk24.pl/strefa-biznesu/a/piwo-waginalne-z-katowic-uwarzone-zostalo-z-bakterii-kwasu-mlekowego-pobranego-z-wagin-dwoch-modelek,13349091/ Czy piwo waginalne zabrane na ryby przynosi pecha tak jak kobieta na rybach, czy ta propozycja to idealne połączenie niemożliwego? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Uwarzone zostało z bakterii kwasu mlekowego pobranego z wagin dwóch modelek. ???Tytuł to celowa prowokacja, za duży skrót myślowy, bądź niewiedza dziennikarza. Piwa na pewno nie robi się z bakterii, tak jak nie robi się z chmielu! Poprawcie mnie jeśli się mylę. Żeby powstało piwo, to potrzebny jest cukier, który drożdże zjedzą. Produktem ubocznym będzie alkohol. Autorom być może chodzi chodzi o zakwaszanie piwa (piwa kwaśne), ale o ile mi wiadomo, to robi się to po przefermentowaniu brzeczki. Wtedy dodaje się bakterii kwasu mlekowego. I tak rodzą się sensacje: Paaaaanie do tego piwa to nasikały kobiety!! Chociaż może i trochę prawdy w tym jest, bo nie przez przypadek na koncernowe piwa mówi się "szczyny" Edytowane 22 Lipca 2018 przez Koincydencja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 A gdyby tak dla kontrastu zrobić ch..we powo??Chociaż patrząc na rynek, to troche tego jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Z faceta to nazywało by się ; PILS PROSTATE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Hmmm, nowego znaczenia nabrałaby "kremowa piana"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Czego ludzie nie zrobią dla kasy. Szkoda, że na etykiecie nie zamieścili zdjęć wagin tych dwóch modelek. Myślę, że zdecydowanie więcej chętnych by się znalazło gdyby było wiadomo jak wygląda pisia z której pochodzą te tzw. Bakterie.Kiedyś było wino tzw. Jabol o nazwie Pokusa. Na etykiecie widniała laska z wielkimi melonami.Teraz przyszła pora na pisię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Chyba stracę ochotę na degustację "piwa". Ja jednak wolę wiedzieć kto piwo warzył.https://goo.gl/images/RpZLjf Edytowane 22 Lipca 2018 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Najpierw Jane Walker. Dobrze, że nigdy nie gustowałem w męskim odpowiedniku. Teraz szerokim łukiem trzeba omijać piwo. Niebawem pozostanie kawa z mlekiem. Do czasu gdy będzie to mleko od Magdy Gessler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ja chcę zobaczyć miny naszych kobiet w momencie gdy dowiadują się co to dokładnie jest, a jeszcze nie daj boże jakby przyszło do głowy komu choć kroplę spróbować :D armagedon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ale to już było:https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=116973 I pierwszy post a w nim cytat aby wyjaśnić co i jak z tym teraz:https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=126204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Dużo szumu o nic. Ale z racji, że wywołuje tyle emocji w internetowych jest o nim głośno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi