janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Pewnie wiecie, ale jakoś tematu nie widzę. Za to innych "pierdół" bez liku https://www.youtube.com/watch?v=3frjlEKQCYI 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Rewelacyjny zamysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Słyszałem o tej akcji... Generalnie my jako Polacy mimo wszystko chcemy pomagać wszystkim Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Mam nadzieję, że to nie akcja charytatywna, bo taka zabawa kosztuje parę baniek.Chyba nie zbiorę składu od siebie, bo sam bym się trochę poprażył w Szwecji i został dłużej na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Taka promocja kraju jest lepsza i efektywniejsza w zasięgu niż pompowanie państwowej kasy w twór typu PFN. Strażacy rulez. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dobrze, że pojechaliśmy Scaniami! Brawo strażacy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Z kumplem wlasnie gadalem i mowil ze byl wywiad w szwedzkiej tv. Pytali sie czy to wozy reprezentacyjne, jak sie dowiedzieli ze zwykle bojowe to ich troche zatkalo A niemiecka tv, pod zdjeciami z polskimi wozami: 'Pomoc z Niemiec' 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Pewnie wiecie, ale jakoś tematu nie widzę. Za to innych "pierdół" bez likuW jakim sensie bo nie zrozumiałem? A akcja bardzo ciekawa, fenomenem dla mnie są te tłumy witających, czy to sama Polonia? Raczej niemożliwe. W zupełnie innym świetle widzimy tych "powściągliwych i milczących" Skandynawów. Takie przełamywanie stereotypów idące w obie strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Widocznie jest to naród nie wychodzący z założenia, że "im się należy". W związku z czym, jak każdy przyzwoity człek cieszą się póki co z chęci okazania im pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 <...> A akcja bardzo ciekawa, fenomenem dla mnie są te tłumy witających, czy to sama Polonia? Raczej niemożliwe. W zupełnie innym świetle widzimy tych "powściągliwych i milczących" Skandynawów. Takie przełamywanie stereotypów idące w obie strony.dużo Polaków nie tylko bezpośrednio uczestniczących, ale też "inspirujących" te powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jestem dumny z tego, że nasz kraj udzielił takiej pomocy Szwecji i z postawy naszych strażaków ! My niestety też możemy potrzebować takiej pomocy i świadomość, że możemy o nią podobnie jak Szwedzi poprosić inne kraje UE jest budująca. Trzeba też docenić krajowego przewoźnika Unity Linie, który za za darmo przewiózł strażaków z wyposażeniem za morze ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dumni powinniśmy być bo jest z czego. Co do pomocy z innych krajów - już kiedyś jej oczekiwaliśmy i nie przyszła... Moim zdaniem powinniśmy pomagać w miarę sił i możliwości innym ale sami przygotowywać się by być samowystarczalnymi w kryzysowych sytuacjach i w razie czego nie musieć liczyć na obcych. Jesli pomoc przyjdzie to tylko dodatkowy plus ale nie może być to warunek konieczny.Wszystkim, którzy przyczynili się do tej akcji szacunek, tym którzy znowu starają się przekabacić rzeczywistość na pohybel. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 W bardzo krótkim czasie może się okazać że jeszcze pojedziemy do Grecji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Żeby nie było za słodko .... Wirtualna ANTY-Polska czuwa https://video.wp.pl/i,to-nie-polska-pomaga-szwecji-i-szwedom-a-unia-europejska,mid,2023690,cid,2303864,klip.html https://dorzeczy.pl/kraj/71487/Szwecji-nie-pomaga-Polska-tylko-Unia-Wirtualna-Polska-o-akcji-strazakow.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Brawo, ale szkoda że bogatsi od nas nie zareagowali. Życie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino11 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jestem dumny z tego, że nasz kraj udzielił takiej pomocy Szwecji i z postawy naszych strażaków ! My niestety też możemy potrzebować takiej pomocy i świadomość, że możemy o nią podobnie jak Szwedzi poprosić inne kraje UE jest budująca. Trzeba też docenić krajowego przewoźnika Unity Linie, który za za darmo przewiózł strażaków z wyposażeniem za morze !Taki żarcik przyszedł mi do głowy oni już u nas byli.A tak poważnie to akcja super i jestem dumny z naszych chłopaków a i sprzęt też dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Fajnie że zwykli ludzie tak reagują bo to najlepsza wizytówka Polski. Może by tak w podziękowaniu dali zniżkę na okręty podwodne od Saaba? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi