huligan77 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Panowie, Poszukuję jakiegoś lokum na 2 osoby+2 dzieci nad morzem w dniach 02-05 sierpnia.Obojętnie gdzie oprócz zatoki.Luksusów nie potrzebuję,bardziej mi zależy żeby było blisko do morza,a najlepiej trochę z boku żebym nie musiał walczyć na ręczniki. Wiem że może być problem bo niby wszystko zajęte ale jakby ktoś miał namiar na sprawdzone i fajne miejsce to proszę o info... Z góry dziękujęPozdrawiamSławek Edytowane 24 Lipca 2018 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Siemka jak chcesz ?mam tel do gościa w krynicy morskiej 10 min spacerkiem do mierzeji wiślanej do morza 15-20 tyle że przyczepa ale z kuchenką prąd i te sprawy sam jadę na początku sierpnia z żoną kolega jeździ od paru lat i chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Jak szukasz ciszy i spokoju to polecam Wicie , jedyny minus to kamienie na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Luknij na Grzybowo, w linku widok z kamerki na plaży live https://grzybowo.webcamera.pl/ z Wielkopolski całkiem "blisko" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Luknij na Grzybowo, w linku widok z kamerki na plaży live https://grzybowo.webcamera.pl/ z Wielkopolski całkiem "blisko"Czegoś takiego właśnie szukam,tylko miejsca zajęte ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Czegoś takiego właśnie szukam,tylko miejsca zajęte ????We Władysławowie miejsc nie brakuje Na olx sobie zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Temat do zamknięcia.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Zanim podejmiesz decyzję sprawdź temat sinic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Zanim podejmiesz decyzję sprawdź temat sinic!!! Dlatego wybrałem Grzybowo,myślę że tam będzie ok???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi