lukson Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Panowie, Poszukuje informacji dot. tej wody. Gdzie można wykupić zezwolenie? Edytowane 24 Lipca 2018 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 https://zimorodek.pl/dzierzawcy/gospodarstwo_rybackie_sierakowPozdrowienia od wujaszka Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 To widziałem, nawet dzwoniłem do dzierżawcy! Osoba z która rozmawiałem nie wiedziała gdzie można kupić licencje w okolicy Chrzypska ... Będę musiał pojechać do Sierakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Poza tym informacje u „wujaszka” są bardzo skromne. Jeśli wiec wiesz coś więcej ponad to co napisałeś to zapraszam do podzielenia się wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Do Sierakowa masz żabi skok, podobnie do Lutomia (gdybyś chciał zezwolenie na Chrzypskie). Niestety aktualnej wiedzy nie mam. Kiedyś oba uchodziły za bardzo rybne. Chrzypskie chyba bardziej. Spędziłem w Sierakowie pięć lat, ale mieliśmy wtedy nie tylko trzy szkolne, bardzo rybne i czyste jeziora (Lutomskie, Jaroszewskie i Borowy Młyn) i brudną wtedy Wartę, gdzie z rybami nie było źle i całą masę pomniejszych wód, więc nie było potrzeby szukać szczęścia gdzieś dalej. Może ktoś kto bywa lub był w ostatnich latach odezwie się i coś podpowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi