Maciek K Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam Wszystkich,Ponieważ nie znalazłem nic o tym silniczku na Forum to zapytam :Silnik Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12VKtoś z nim pływa, użytkuje, może się podzielić opinią i spostrzeżeniami ?Na YT jest film "Wodomanii", pracuje w miarę cicho i ogólnie wygląda "spoko". Będę wdzięczny za wszystkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 ja używam Protruara 1kę i faktycznie łamany rumpel jest wygodnyMasz tego jak w tytule co się do niego "przymierzam" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORKA Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 W Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V nie na niestety łamanego rumpla , a tak poza tym silniczek bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 I co Maciek, wiesz więcej niż przed założeniem wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 I co Maciek, wiesz więcej niż przed założeniem wątku? Szczerze.....to nie za bardzo Dziś dostałem jeszcze ofertę na Minn Kota 55lbs Draxxis za ok. 2000 zł.Teraz to już nie wiem co wybrać a czas nagli Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Bo najpierw się kupuje a później ewentualnie czytasz czy dobrze zrobiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekD Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Jaki sklep polecacie do zakupu Haswing Protruar? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Bo najpierw się kupuje a później ewentualnie czytasz czy dobrze zrobiłeś Masz Kolego absolutną rację, następnym razem tak zrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 W Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V nie na niestety łamanego rumpla , a tak poza tym silniczek bardzo fajny. zerknij kolego - ja mam ten i rumpel jest łamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jaki sklep polecacie do zakupu Haswing Protruar? Ja brałem w Wodomania w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 W Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V nie na niestety łamanego rumpla , a tak poza tym silniczek bardzo fajny.Ze strony Wodomania :""W nowym modelu Haswing Protruar 1.0 została wyeliminowana jedyna wada tego silnika czyli brak możliwości łamania rumplaTeraz Haswing 65lbs ma zaadoptowaną głowę silnika od modelu "D" co daje nam możliwość łamania rumpla"" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORKA Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 No tak. Ja swojego Protruara kupowałem w zaszłym roku i nawet nie wiedziałem , że teraz wyszła nowa wersja tego silniczka . Także teraz jeśli jest łamany rumpel to silnik jeszcze fajniejszy i praktyczniejszy w obsłudze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jakie aku podpinacie pod Protruary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja mam podpięty 100 ah lifepo4 i na cały dzień spokojnie mi wystarcza ale plywam najczęściej ze zużyciem ok 15A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmon63 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja mam podpięty 100 ah lifepo4 i na cały dzień spokojnie mi wystarcza ale plywam najczęściej ze zużyciem ok 15AGdzie kupiłeś i jeśli nie tajemnica, to jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ile PLN taka przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Od 2200 do 2600 za komplet z ladowarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja kupilem na ali z ładowarką 10A za 2 tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 I skąd decyzja jednak o Lifepro zamiast powiedzmy 2 x 12V po 60A w szeregu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ja mam to:http://wodomania.pl/akumulator-zelowy-toyama-npcg-75-12v-p-56.htmlNie udało mi się tego rozładować w ciągu dnia.Łódka z osprzętem ok 350kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Potrzebuję do tego jakiegoś optymalnego rozwiązania do romany. Zastanawiam się nad 2 x 60Ah 12V lub lifepo 12V ...https://www.mc-sklep.pl/silnik-do-lodki-elektryczny-haswing-protruar-g-30-110lbs-24v-nastepca-2hp-mocny-i-szybki-p-973.html Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wygoda, mieszkam na 4 pietrze w bloku i za jednym razem biore ako i jakies graty w druga reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 a pod tego Haswinga 24V co by bylo najlepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ja mam to:http://wodomania.pl/akumulator-zelowy-toyama-npcg-75-12v-p-56.htmlNie udało mi się tego rozładować w ciągu dnia.Łódka z osprzętem ok 350kg940 zl za 75ah.Jakosc tego aku niepodważalna, choc bardzo dobre opinie mają Megalight.Ok 650 zl za 100ah. Uzytkuje kilka miesięcy więc nie będę zachwalac na podstawie własnych doświadczeń, ale spotkalem nad wodą człowieka z takim samym. Dwa pelne sezony i jest bardzo zadowolony.Waga spora, mysle ze moja setka waży ok 23 - 25 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 940 zl za 75ah.Jakosc tego aku niepodważalna, choc bardzo dobre opinie mają Megalight.Ok 650 zl za 100ah.Uzytkuje kilka miesięcy więc nie będę zachwalac na podstawie własnych doświadczeń, ale spotkalem nad wodą człowieka z takim samym. Dwa pelne sezony i jest bardzo zadowolony.Waga spora, mysle ze moja setka waży ok 23 - 25 kg. zależało mi na jakości i możliwie niewielkiej pojemności - wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciek K
Witam Wszystkich,
Ponieważ nie znalazłem nic o tym silniczku na Forum to zapytam :
Silnik Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V
Ktoś z nim pływa, użytkuje, może się podzielić opinią i spostrzeżeniami ?
Na YT jest film "Wodomanii", pracuje w miarę cicho i ogólnie wygląda "spoko".
Będę wdzięczny za wszystkie informacje
Top użytkownicy dla tego pytania
34
17
13
13
Popularne dni
25 Lip
20
18 Gru
14
28 Lip
13
26 Gru
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 34 odpowiedzi
Tabor 17 odpowiedzi
Robert Crocker 13 odpowiedzi
Maciek K 13 odpowiedzi
Popularne dni
25 Lip 2018
20 odpowiedzi
18 Gru 2018
14 odpowiedzi
28 Lip 2024
13 odpowiedzi
26 Gru 2021
13 odpowiedzi
Popularne posty
De'Ptak
Kupiłem Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V wraz z akumulatorem LiFePo4 80ah. Wczoraj pływałem po Narwii... a jak !!! Łódka Meduza 420 plus jakieś 110kg. Pąd prąd i pod wiatr prędkość około 3.5km/h, przep
sero1975
Ja mam podłączone pod jedna baterie i myśle że gdybym odseparował to problem by znikł . Po za tym rzadko pływam na maxa . Jak szukam ryb to zwalniam Ale skoro wątek jest o protuarze to myśle że uczci
siarq
Przy tej pojemności spokojnie powinien wystarczyć , nawet z zapasem
266 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi