Maciek K Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam Wszystkich,Ponieważ nie znalazłem nic o tym silniczku na Forum to zapytam :Silnik Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12VKtoś z nim pływa, użytkuje, może się podzielić opinią i spostrzeżeniami ?Na YT jest film "Wodomanii", pracuje w miarę cicho i ogólnie wygląda "spoko". Będę wdzięczny za wszystkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Problem podłączenia pod jedną baterię czy jakiś inny powód? Bo właśnie jestem na etapie kupna elektryka i wybór został pomiędzy protuarem 12v 65lb a Rhino Blx 70 Edytowane 4 Października 2020 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Ja mam podłączone pod jedna baterie i myśle że gdybym odseparował to problem by znikł . Po za tym rzadko pływam na maxa . Jak szukam ryb to zwalniam Ale skoro wątek jest o protuarze to myśle że uczciwie mogę polecić gdyż relacja cena-jakość jak dla mnie jest naprawdę dobra .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkor Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Używam Protruara 65lb. Silnik i echo podłączone do osobnych baterii. Zero zakłóceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Ja mam do jednej . Jak miałem do dwóch to tez zakłóceń nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Onufry kocipała Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Problem podłączenia pod jedną baterię czy jakiś inny powód? Bo właśnie jestem na etapie kupna elektryka i wybór został pomiędzy protuarem 12v 65lb a Rhino Blx 70Tak z ciwkawosci zapytam co wybrałeś Ja sie zastanawiam czy haibo m150 czy tego protuar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Ostatecznie Stwierdziłem że przemęczę jeszcze do końca sezonu na starym jaxonie a pod choinkę sprawię sobie protuara,w sumie tylko dlatego że ma łamany rumpel i będę mógł w końcu podczas spiningowania na stojąco korygować silnikiem kierunek płynięcia czy dryfu bez siadania czy innej gimnastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Noszę się z zamiarem zakupu tego modelu.HASWING Protruar 5.0 160Lbs 24V Szukam opinii użytkownikówPrzeszukałem net i YT i podoba mi się to co widziałem,To co budzi moje wątpliwości to hałas oraz trwałośćJeśli są na forum użytkownicy tego modelu to podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami. Silnik ma napędzać RiverFoxa 420 o masie ok 500kg (z wędkarzami i sprzętem) w strefie ciszy. Dodatkowo mój RF jest wyposażony w dziobówkę iX5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 http://jerkbait.pl/topic/24546-jaki-silnik-elektryczny-kupić/?p=2861482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Chłopy napiszcie jeszcze pare słów o tym silniku Jakie mieliście wcześniej i jak Protuar wypada na tle tego co miałeś kiedyś ? A moze wyszły jakieś nowe kwiatki czytaj problemy ? Chętnie poczytam by podjąć decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Ma ktoś protuara z Mawerikiem 370C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Poszukuję certyfikatu CE od tego silnika. Ma ktoś może w pdfie albo mógłby wysłać skan tego dokumentu. Potrzebuje do rejestracji łodzi, a swój gdzieś zgubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Po co ci ten certyfikat... żaden towar beż CE niemoze być importowany do EU, więc jeśli jest sprzedawany tym samym musi go posiadać i zostało to zweryfikowane przy odprawie celnej importera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Po co ci ten certyfikat... żaden towar beż CE niemoze być importowany do EU, więc jeśli jest sprzedawany tym samym musi go posiadać i zostało to zweryfikowane przy odprawie celnej importera...Tak rozumiem, ale potrzebny mi ten certyfikat do rejestracji łodzi; jest wymagany w urzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Zadzwon do sprzedawcy , musi go udostępnić, s jak nie ma niech dzwoni do swojego dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blackstarpro Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Poszukuję certyfikatu CE od tego silnika. Ma ktoś może w pdfie albo mógłby wysłać skan tego dokumentu. Potrzebuje do rejestracji łodzi, a swój gdzieś zgubiłem.To jak będziesz zmieniał silnik elektryczny, abo długość wioseł, to będziesz musiał przerejestrować łódź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 To jak będziesz zmieniał silnik elektryczny, abo długość wioseł, to będziesz musiał przerejestrować łódź ?Nie mam wioseł. Tak jak zmieniasz silnik lub dokladasz to musisz wystąpić o aktualizację danych i znów zapłacić 80 zł. Muszę zarejestrować ponieważ na niektórych wodach gospodarz wymaga rejestracji jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 jest tu watek takowy http://jerkbait.pl/topic/91212-silnik-elektryczny-haswing-cayman-55-gps-informacje-i-opinie/page-36 , gdzie jest sam przedstawiciel haswinga , napisz do niego o swoich potrzebach i niechaj Ci wysle ow CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nales Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 jest tu watek takowy http://jerkbait.pl/topic/91212-silnik-elektryczny-haswing-cayman-55-gps-informacje-i-opinie/page-36 , gdzie jest sam przedstawiciel haswinga , napisz do niego o swoich potrzebach i niechaj Ci wysle ow CEDzięki za pomoc temat załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koyot Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Czy warto wchodzić technologię bezszczotkową dla silnika 50/60Lbs ?? HasWing Protruar 12V 1.0 65LBS VS HASWING Osapian 55Lbs MAX Trwałość ?Wpływ na akumulator/proądożerność ? Spotkałem się już z kilkoma opiniami "że na szczotkowych silnikach MK/Haswing 50/55 z maximizerem pływało się "dłużej" niż na bez szczotkowym HasWing Protruar ". Ktoś coś mądrego wyłoży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koyot Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Mam odpowiedź z serwisów : przy 50/60LBS lepiej zostać przy szczotach i mieć tani serwis czegoś co działa dobrze od lat, Mocne silniki 100+ LBS wyboru już nie ma 24V i bez szczotkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Hmmm.,. Użytkuje protuara 65lbs trzeci sezon dość intensywnie bo u mnie strefa ciszy i nic się nie dzieje . Zupełnie nie rozumiem jak oceniać silnik po kosztach serwisu a nie zużycia prądu i kulturze pracy . Oprócz tego mam 5 letniego osapiana 45lbs ze szczotkami . 3 lata miał wycisk teraz ma emeryturę przy małym gumiaku i też śmiga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Witam, może głupie pytanie ale pływam na tym silniku dopiero od niedawna, czy taki świszczący dżwiek jaki wydaje ten silnik to jego normalna praca czy mam się może czymś martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 U mnie jest zdecydowanie ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Panowie, Pociągnę jeszcze wątek koyota.Jaki silnik kupić HasWing Protruar 12V 1.0 65LBS czy HASWING Osapian 55Lbs MAX?Cenowo wychodzą podobnie. Osapian ma 4 lata gwarancji plus można ją przedłużać. Protuar tylko dwa lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 A sprawdzałeś na czym ta gwarancja polega, jakie trzeba spełnić warunki i co obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciek K
Witam Wszystkich,
Ponieważ nie znalazłem nic o tym silniczku na Forum to zapytam :
Silnik Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V
Ktoś z nim pływa, użytkuje, może się podzielić opinią i spostrzeżeniami ?
Na YT jest film "Wodomanii", pracuje w miarę cicho i ogólnie wygląda "spoko".
Będę wdzięczny za wszystkie informacje
Top użytkownicy dla tego pytania
34
17
13
13
Popularne dni
25 Lip
20
18 Gru
14
26 Gru
13
28 Lip
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 34 odpowiedzi
Tabor 17 odpowiedzi
Robert Crocker 13 odpowiedzi
Maciek K 13 odpowiedzi
Popularne dni
25 Lip 2018
20 odpowiedzi
18 Gru 2018
14 odpowiedzi
26 Gru 2021
13 odpowiedzi
28 Lip 2024
13 odpowiedzi
Popularne posty
De'Ptak
Kupiłem Haswing PROTRUAR 1.0 R 65lb 12V wraz z akumulatorem LiFePo4 80ah. Wczoraj pływałem po Narwii... a jak !!! Łódka Meduza 420 plus jakieś 110kg. Pąd prąd i pod wiatr prędkość około 3.5km/h, przep
sero1975
Ja mam podłączone pod jedna baterie i myśle że gdybym odseparował to problem by znikł . Po za tym rzadko pływam na maxa . Jak szukam ryb to zwalniam Ale skoro wątek jest o protuarze to myśle że uczci
siarq
Przy tej pojemności spokojnie powinien wystarczyć , nawet z zapasem
266 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi