Artech Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Smutna wiadomość. Dziś rano, w wieku 67 lat zmarła Olga Jackowska, lepiej znana jako Kora. [*] Edytowane 28 Lipca 2018 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Smutno czytać takie "nowiny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Choć ostatnio twórczość muzyczna Kory nie była w kręgu moich zainteresowań trudno nie pamiętać moich a zapewne i Waszych lat młodości, fascynacji polskim rockiem ..Szkoda.. Edytowane 28 Lipca 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Smutno się czyta takie "nowiny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Artystka, która w czasach byłego ustroju zawsze szła przez życie z podniesionym czołem.[*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Pewne pokolenie nigdy jej nie zapomni...Dla mnie największa osobowość polskiego rocka... Edytowane 28 Lipca 2018 przez jabadaon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Bardzo smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Odeszła z Nią muzyka moich szczenięcych lat. KORA - "gdy zaczną strzelać za oknami, będziemy w szafie żyć. Starczy nam ubrań na wszystkie pory, szalone barwy, dzikie kolory" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Być może najmlodsi mają o niej nienajlepsze zdanie na podstawie jurorowania w 'must be the music' lub skandali jednak ja ją szanuję za to jaką artystką była niegdyś i taką ją zapamiętam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Żal jak cholera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 "Szczęśliwe chwile to motyle" [*] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Szkoda...Bardzo szkoda.....Ale Oddech szczura to zapamiętam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Bardzo smutno i szkoda. Zostanie w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Cholerny żal i smutek aż łzy się do oczu cisną. Dla mnie przez lata była najlepsza polska wokalistką. I tak pewnie pozostanie... . Edytowane 28 Lipca 2018 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Buenos Aires... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 "Nic dwa razy się nie zdarza". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 https://youtu.be/BaVVaS2n6MYUtwór z przesłaniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Odeszła... Nie wiem jak to ująć sensownie, zostawiła ślad szminki na wielu... i na mnie też. Dziękuję. Odpoczywaj w pokoju. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 A planety wirują...Kuźwa, młodosci idole odchodzą...Mąż także na niebieskich łąkach..."Oprócz" - the best! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) A planety wirują...Kuźwa, młodosci idole odchodzą...Mąż także na niebieskich łąkach..."Oprócz" - the best! Nic dodać, nic ująćPrzypomnę pewien nie bardzo rock'owy utwór Edytowane 28 Lipca 2018 przez Janusz Wałaszewski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Odeszła... Nie wiem jak to ująć sensownie, zostawiła ślad szminki na wielu... i na mnie też. Dziękuję. Odpoczywaj w pokoju. Piękne słowa. Lepiej bym tego nie wyraził. Niech odpoczywa w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Miałem okazję dwadzieścia parę lat temu rozmawiać z Korą,jak koncertowała w Węgorzewie.Powiem tak,to była cudowna kobieta o niebywałej inteligencji i cudownej urodzie....żegnaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi