janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Trudno tak nad tym faktem przejść spokojnie, jak to się pisało "do porządku dziennego" jeszcze dla przypomnienia dwa utwory, o pierwszym wspomniał Adaś Czeski w swoim wpisie, drugi sam lubię. https://www.youtube.com/watch?v=oSoNroIT_u0 właściwie to wszystkie utwory lubię, jeden tylko jest dla mnie kontrowersyjny, to Buenos Aires, dla mnie za ostry. Ale co tam ja, muzycznie i technicznie to mistrzostwo świata, warto przypomnieć, że dzięki (świetnemu) wykonaniu tego utworu w szansie na sukces zaistniała Justyna Steczkowska. Edytowane 28 Lipca 2018 przez Janusz Wałaszewski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Aj zbyt dużą częstotliwością odchodzą od nas Ci nasi Idole... ???????? Będziesz i tak z nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Kora szacunek dla Ciebie. Twój talent, liryczność porywał nawet młode pokolenie .[*]Twoje piosenki na zawsze w naszym sercu ! Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 smutno mi uwielbiałem ją, jak jezdiłem dalej samochdem na ryby czesto sluchałem MaanamuRIP Kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Już nikt tak nie zaśpiewa . Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi