popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Waldek mo?źe dziury w całym .Widać, ?źe ktoś go dzisiaj wchłonął. I słusznie Zastanawia, ?źe TEN jeszcze wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Aukcję śledziłem do końca. Nikt Samurai-a nie kupił (chyba, ?źe dzisiaj) co zresztą lekko mnie zdumiało. Ludzie poszukują, sami nie wiedzą czego Bo temat powinien brzmieć Seryjny kij pstrągowy średniej klasy i dlaczego Cormoran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie dla czego cormoran, tylko o cię?źarze wyrzutu pozwalającym zapolować na sandała, pisałem kilka razy ?źe mam kijek 3-15g i szukam mocniejszego brałem pod uwagę te?ź robinsona corteza ale wycofują go ponoć ze sprzeda?źy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak mo?źna pogodzić kijek na kropki z kijkiem na sandała Takie rzeczy tylko w Erze Ktoś kto kupił Japońca napewno bedzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Te?ź tego nie rozumiem.Jak na kropka to na kropka.ja ze swojej strony polecam Mikado Sensei Light Spin2,70 5-26.Tani jak barszcz ale mi podpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No właśnie z tego co czytam to nie do końca tylko w erze, wystarczyło tylko trochę podpytać parę os?łb kt?łre tak łowi i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam takiego CD BlueRapida 2,52m 4-10lb 3-14g, łowi pstrągi i sandacze- jest dobry do jednych i drugich.Z batsona pewnie coś by wybrał, ale to są inne pieniądze.W realnie niskich to shimano diflash- to będzie najbardziej przyzwoite po pstonia tak a sandacza tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Karol ju?ź taki jest, lubi się pałować z tematem przez tydzień (pierwszy właśnie mija) lub dwa, a potem powie, ?źe właściwie to ju?ź ma tego Cormorana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A niech powalczy trochę z wiatrakami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dzieki Waldek za riposte.Z ust mi to wyjąłeś Jak na kropka to na kropka Jak pałka na sandała to trzonek od miotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Janusz przeczytaj pierwszy post w temacie, napisałem ?źe szukam kija 5 do 20+ gram, pierwszy post piszący o 3-15 skwitowałem tym ?źe mam cormorana ulf 3-15 ale uwa?źam ?źe jest dla mnie za delikatny i szukam czegoś innego, tak samo zrobiłem z 2 i 3 propozycją kija do 3-15 gram, bo po cholerę mi taki jeśli mam i NADAL SZUKAM MOCNIEJSZEGO? jak wam się nudzi to pogadajcie o mustangach w cafe nie chce mi się pałować pałowania z pałowaniem o waszym pałowaniu, do cafe, do cafe, idźcie sobie do cafe Karolu, imienniku m?łj, jeśli są osoby kt?łre tak łowią i im to przypasowało, to pozw?łl ?źe i ja spr?łbuje zanim przyklasnę Twojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panek wyluzuj .Z kogoś trzeba podrzeć łacha .Dzisiaj na Ciebie padło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Do CAFE ! <_< bo mi tu zaraz Janusz jakieś opienione cycki wklei do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Karol spoko luzz Tak jak pisze J?łzek Mr?łz za oknem na rybki ni ma gdzie iść wiec człek prawi dyrdymały Kto co na co łowi nic mi do tego. Byle nie prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A w..... sięga zenitu.Co niekt?łrzy z forum nawiali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Do CAFE ! <_< bo mi tu zaraz Janusz jakieś opienione cycki wklei do wątku Karol, no ju?ź spoko, to?ź tylko trochę sobie za?źartowałem, sie nie gniewaj. A tak a propos cyck?łw, jeśli nie spienione, to jakie lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Pewnie pełne mleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panowie mr?łz jest. Idźcie sobie bałwanka postawić. Mo?źe się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja tam wszystkie byle je prawa grawitacji nie dosięgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No Panowie w fajną stronę temat idzie ... bo ja to w sumie ju?ź wybrałem tę wędkę i w og?łle... Spienione i nie spienione byle bez sylikonowych upgrade'?łw, no i oczywiście najlepiej ?źeby wręcz przeczyły prawom grawitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Karol, mo?źe coś takiego; http://allegro.pl/wedka-bambusowa-spinning-kompletny-okaz-i1 961086985.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 co prawda nie wspomnieli o ugięciu ani cw. ale ju?ź wybrałem http://allegro.pl/maly-wedkarz-super-swiecace-rybki-i-zolwie -wedka-i2065964883.html i będę miał z głowy jak usłyszę ,,idź w końcu na ryby tylko co zrobić jak ?ź?łłwia złapie? ?źe na patelnie to wiem tylko nie wiem czy w skorupce czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Karol, z ?ź?łłwi robi się zupę, więc nie na patelni. Ale generalnie to nie idź tą drogą i nie słuchaj Nas, znaczy olewaj co piszemy Szczeg?łlnie OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Bierz razem z teren?łwką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czytasz mi w myślach, wiedziałem ?źe to się skończy na motoryzacji, od razu m?łwiłem ?źe powinniśmy przejść do tematu Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi