RulleZ Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 zakupiłem MIcroflexa 2.30 2-10g i już nie mogę się doczekać pierwszych chwil nad górskim Wieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Czy ktoś z kolegów użytkuje na pstrągi ten kijek? http://fisharrow.com/mobile/pl/p/Tsuri-Passion-by-Crony-682-L/526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ja używam Konger stallion strike furion 2-12g i muszę powiedzieć że jestem zadowolony a nad wodą podczas sezonu jestem praktycznie codziennie chociaż na godzinkę bo rzeke mam 200m od domu kijek coś za około 200 zł.Ja również polecam Stalliona, i podobnie jak kolega, nad wodą jestem codziennie ,a konger towarzyszy mi prawie na każdej wyprawie.Dobre przelotki, uchwyt Fuji, zero zastrzeżeń co do samego poziomu wykonania kija i co bardzo w nim lubie- wytrzymałość- bardzo często łowie w zaczepowych miejscach, miedzy krzaczorami, nie raz już siłowo nim coś rwałem /wyciagałem. wg mnie w tej cenie jest super hiper i przy dobrze dobranej lince działa ładnie już od dolnego zakresu CW . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja również polecam Stalliona, i podobnie jak kolega, nad wodą jestem codziennie ,a konger towarzyszy mi prawie na każdej wyprawie.Dobre przelotki, uchwyt Fuji, zero zastrzeżeń co do samego poziomu wykonania kija i co bardzo w nim lubie- wytrzymałość- bardzo często łowie w zaczepowych miejscach, miedzy krzaczorami, nie raz już siłowo nim coś rwałem /wyciagałem. wg mnie w tej cenie jest super hiper i przy dobrze dobranej lince działa ładnie już od dolnego zakresu CW . Ja niestety na zaczepie już tak jednego zlamalem bo zapomniałem otworzy kołowrotek jak złapałem za żyłkę i zacząłem ciągnąć ale reklamacja dobrze sformułowana, dwa tygodnie i jest nowa wedeczka tak że serwis kongera też na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja niestety na zaczepie już tak jednego zlamalem bo zapomniałem otworzy kołowrotek jak złapałem za żyłkę i zacząłem ciągnąć ale reklamacja dobrze sformułowana, dwa tygodnie i jest nowa wedeczka tak że serwis kongera też na plus.Może nikt tego z kongera nie zauważy, - złamałem drzwiami górną sekcję , wymiana w 1,5 tyg bez podania przyczyny usprawiedliwien itd. Konger pod tym względem bije konkurencję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 A ja używam dość noekonwekcjonalnie ale quantum centex felchen 2.10 i 2.40 1-8gr i jestem bardzo zadowolony.niby wklejka z wymienną szczytówką ale akcja jak w muchówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Polecam savagear bushwacker 228 3-18 uzywam z 4 lata rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Mam równieź ten kijek, dla mnie spoko, dobre czucie, sprawne zacięcie i dobrze trzyma rybę, lekki.Z wad prążkowany blank skracający dystans, żyłka zawija się czasami o przelotkę szczytową, i trochę czuć brak mocy w dolniku, uchwyt kołowrotka mógłby być bardziej przyjazny dla ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Na większe rzeki i na zmeliorowane pod wobka bardzo fajnie sprawdzała mi się daiwa powermesh 2,7m, 3-18g( starsza seria)... póki nie połamałem odhaczając przynętę szczytówką. Edytowane 25 Marca 2017 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Czy ktoś z kolegów użytkuje na pstrągi ten kijek? http://fisharrow.com/mobile/pl/p/Tsuri-Passion-by-Crony-682-L/526Podejdź sobie do głowatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Widziałem. I zrobił bardzo dobre wrażenie. Ma strasznie małe przelotki, chciałem dopytać, czy ktoś używa go z żyłką. Jakoś nie mogę się przekonać do plecionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Robinson Sashima Trout Spin 2,59cm 3-15g. Szybki, czuły, w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Z Mojej strony polecam Dragona MicroSpecjal 1.98m do 12 g. Pod Moje łowienie kropek kijek jest mega. Poleciłem go kilku znajomym i wszyscy sobie chwalą.Mi osobiście tak przypadł do gustu że postanowiłem go totalnie przezbroić wraz z oskurowaniem . Waga samego blanku bez lakieru to 27g. Kijek bedzie na wypasie ale to już w Mojej galerii za niedługo. Dość szybki blank z pełnym ugięciem. Frajda przy niewielkich pstrągach ale nie ma problemu z 50+. Przetestowane ;-)POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi