Gość mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Chcę usunąć konto.Pisanie do remka od ponad tygodnia nic nie daje, bo ma serdecznie w dupie odbieranie wiadomości na priv.Może któryś z moderatorów raczy usunąć moje konto i skreślić mnie z listy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Liczy się każda głowa .Moze,jak przy wypisie z kościoła,musisz mieć swiadkow. Edytowane 30 Lipca 2018 przez Darek64 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Nie trzeba mieć świadków przy apostazji od co najmniej 3 lat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) @Remek na urlopie, w końcu każdemu się należy,jak tylko będzie możliwość ustosunkujemy się do przedstawionej prośby... edit: już się ustosunkowaliśmy Edytowane 30 Lipca 2018 przez Friko 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość mikolaj
Chcę usunąć konto.
Pisanie do remka od ponad tygodnia nic nie daje, bo ma serdecznie w dupie odbieranie wiadomości na priv.
Może któryś z moderatorów raczy usunąć moje konto i skreślić mnie z listy ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi