Pride Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Zdradzisz firmę i oznaczenie złotej farby? Wygląda mega O ile to nie tajemnica. ps. masz swój unikatowy styl, ciężko byłoby pomylić twoje przynęty z jakimikolwiek innymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Wysłałem priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Mały spoiler ???????????? Najgorszą robotę chyba mam już za sobą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia No roboty było. Będą super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) Jeszcze pomalować je na czarną pijawkę oraz dżdżownicę. Edytowane 28 Stycznia przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jeszcze pomalować ja na czarna pijawkę oraz dżdżownicę. parf-2.jpgLub na minoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Właśnie, będą minogi???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Minogi już mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Maluj wg swojego stylu. Zwłaszcza Twoje cierniki mają to coś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Te mają trochę inną konstrukcję i podwójnie łączone przeguby. Nie wiem jak z malowaniem bo kompletnie nie pamiętam jak poprzednie malowałem .Ostatnio bawiłem się zeszłorocznym wypustem minogów i odginając mocno oczko przednie w dół w końcu byłem zadowolony z pracy. Stabilnie trzymał sie nurtu z lekkimi odskokami na boki, ale to jeszcze można poprawić .Zobaczymy jak to wyjdzie przy pierwszym wodowaniu. Vako co do cierników to nawet udało mi sie na niego pb okonia złowić na mojej rzece. A i w zeszłym roku wpadło kilka sztuk takich pod 40cm. Edytowane 28 Stycznia przez Zybi81 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Zbyszku, nie narzucam Tobie jakiegoś stylu malowania, jedynie podpowiadam, aby dla odmiany pomalować łamańce nie co inaczej . Twój styl bardzo podoba mi się i jestem ciekaw jak w Twoim wykonaniu wyglądałbym łamaniec pomalowany na pijawkę oraz dżdżownicę . A zdjęcie tylko tak pokazowo, że można . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zbyszku, nie narzucam Tobie jakiegoś stylu malowania, jedynie podpowiadam, aby dla odmiany pomalować łamańce nie co inaczej . Twój styl bardzo podoba mi się i jestem ciekaw jak w Twoim wykonaniu wyglądałbym łamaniec pomalowany na pijawkę oraz dżdżownicę . A zdjęcie tylko tak pokazowo, że można .Sławku przypadkowo mój post znalazł się zaraz pod Twoim. Nie było moją intencją wsadzać palce miedzy drzwi, a futrynę. Chodziło mi o ostatnie malunki woblerów na pstrągi, a nie jak mają wyglądać minogi lub pijawki.Pozdrawiam M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nic nie szkodzi Vako, ruch w wątku wskazany????.Minogi już prawie pomalowane i trochę na freestyle-u to zrobiłem. Jeszcze kilka warstw lakieru między nimi oczy i otwory skrzelowe. Trochę z tym babrania ale technika malowania tego wymaga.Banjo nie odebrałem tego jak narzucanie się, trochę leniwy ostatnio się zrobiłem i mało woblerów robię ale może ziarno jakieś zasiałeś swoim postem????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Tu można coś więcej podpatrzeć, aczkolwiek dla forumowiczów z JB też wrzucę ???? https://www.instagram.com/stories/pikulikzbigniew/3557105262998339054?utm_source=ig_story_item_share&igsh=cXh3cDQ4ZjU1cThk Nie wiem czemu przerzuca na stronę główną, można zerknąć w relacji. Edytowane 30 Stycznia przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Piękny zbiór i dodatkowo moje prywatne ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia No tych Twoich to ostatnio coś mało łowię, ale przyjdzie czas to Ci je policzę i wskażę gdzie są ustawione. Czekam na jetke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia No tych Twoich to ostatnio coś mało łowię, ale przyjdzie czas to Ci je policzę i wskażę gdzie są ustawione. Czekam na jetke.Ja je mam ustawione w szeregu, czekają na sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Świeżo z nad wody. Z pracy jak i stabilności minogów jestem zadowolony.85 mm, materiał lipa, pływające waga srednio 5,5 gram, na długim dyszlu powinny zejść do metra.Jutro testy na żywym organizmie ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Masz niedaleko rzekę z bardzo dużą populacją minoga strumieniowego. Tam powinny się sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Fajne malowanie, nie co jaśniejsze niż poprzednio. Z tego co widzę, to cztery utonęły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego W miarę dobrze udało mi się je odzwierciedlić na zdjęciu, które czasem potrafią przekłamać.Tak 4 utonęły, 2 w moim pudełku a 2 u kolegi????????????Reszta już też skazana na utonięcie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Zbyszku,czy dzięki podwójnemu mocowaniu każdego członu zauważyłeś różnicę w pracy względem poprzednich, z jednym oczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Na pewno są bardziej stabilne, praca jest dosyć wąska ale segmenty ogonowe teraz bardziej sie wychylają na boki niż jak przy jednym oczku gdzie tak jakby pracowały wzdłuż własnej osi. Edytowane 1 Lutego przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Bardziej esowata praca, czy też bardziej lusterkują? Edytowane 1 Lutego przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Bardziej esowata, w jednej sztuce trochę głębiej zrobiłem wcięcie na ster i po wklejeniu wydaje sie krótszy. No i w tej sztuce wyszło coś pomiędzy esowatej i lusterkujacej, ten bez zastanowienia wziąłem dla siebie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi