Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Też tak bym zrobił . Nie wymądrzając się , tak myślałem, że będzie esowata praca. Podwójne oczka blokują swobodę ruch w płaszczyźnie lusterkowania. Z tą głębokością osadzania steru będziesz miał co myśleć . Dzięki za odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Jeszcze bym coś pokombinował z szerokością steru, oprócz głębokości osadzenia, w miejscu osadzenia steru, czyli zastosowałbym mniej zbieżne stery. Powinno zmniejszyć amplitudę ogonowej pracy i chyba wprowadzi więcej lusterkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Możliwość jest tak wiele, że chyba nie będę w stanie wszystkie sprawdzić. Tym bardziej w tym modelu woblera gdzie mało kto wie ile czasu trzeba spędzić przy każdej sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Wiem, wiem. Łamańce dla zdesperowanych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Dla zaorania samego siebie w wolnej chwili podczas remontu łazienki ????????????Może do maja się wyrobię ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Strasznie powoli mi to idzie, jeszcze trochę dopieścić korpusy wkrętki folia alu i mozna malować ???? Edytowane 6 Kwietnia przez Zybi81 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Zamęcze Was etapami produkcji????Następne zdjęcie to już będzie finalny produkt ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Skończone ????8 cm waga ok 13,5 gram. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 1 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Parę krąpików się szykuje na klenie i kropaski.Długo gotowane w pokoście aby były cięższe i dalej latały. Widać to po słojach jakie się uwidoczniły a sama lipa nabrała ciemniejszego koloru. Pierwsza warstwa lakieru rzucona aby odciąć sie od tłustego gruntu, szlif też zrobiony bo włos zawsze sie podniesie. Jeszcze 1 warstwa lakieru i można malować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Nowy projekt, trochę większa mrówka, rzucałem tym dziś trochę i bez obaw można dopuścić do produkcji ???????????? 4,3 cm. 6,5 gram https://youtu.be/QPzHx2gOgOg?feature=share 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Pierwsza ustawka i nie było czego ustawiać. Wszystkie mrówy chodziły jak trzeba????Finalnie wyszły 7,5 gram. Są jeszcze z czerwonym grzbietem ale jakoś na zdjęcie sie nie załapały ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Popołudniowa dłubanina. Edytowane 3 Lipca przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 11 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Boleniowe zostały odłożone na "potem " i powoli działam z mrówkami. Chroniczny brak czasu jednak nie pozwala na zrobienie tyle ile by się chciało. Edytowane 11 Lipca przez Zybi81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Ależ tu pustki.Ostatnio zrobiłem sobie szerszenia. Bo ryby nie brały więc trzeba było coś wymyśleć. Teraz też pewnie nie będą brać ale za to mam szerszenia????.Materiał żywica 4,2 cm. 4,2 gram. Edytowane 22 Sierpnia przez Zybi81 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Mały spojler, coś co miało być już w maju gotowe???????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia W lipie dłubane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Kilka mrówek, jak ktoś potrzebuje to szukać w dziale giełda twórców. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 4 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września No cóż trzeba po strażaków dzwonić, szerszenie w piwnicy mi sie zalęgły. Najgorsze w tym jest to że to forma azjatycka jakieś 42 mm i na oko tak z 4,8 gram. ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września No cóż trzeba po strażaków dzwonić, szerszenie w piwnicy mi sie zalęgły. Najgorsze w tym jest to że to forma azjatycka jakieś 42 mm i na oko tak z 4,8 gram. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] IMG_20250904_083410626_MFNR.jpgJa tam od kilku lat hoduje szerszenie I osy na gospodarstwie [emoji23]Na pewno mniej problemowi sąsiedzi niż ci mieszkający w domach obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Tak to się prezentuje ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września Nieduża rybka, ale zawsze cieszy Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi