Zybi81 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Niedokończony "prodżekt" może dziś uda się zamontować stery i nad rzekę testować. Jedną rybkę już złowiły, 6 letnia córka do mnie- tata tata daj mi jednego.???????? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Armia pomału rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Dzisiejszy zakup na targu staroci. Już widzę jak pięknie mi się nawierca wobki pod wkrętki, szlifuje pleksę i przy małej kombinacji nacina na stery. Radość za całe 6 dyszek. A mała partia brzydali czeka ???? I do tego mój rocznik. Edytowane 2 Września 2018 przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Radzieckiej myśli technologicznej nikt nie przebije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Szczupakowa warjacja. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Na poprzedniej stronie było już nieźle, teraz jest ... spory postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Dziękuję. Ja i tak czuje niedosyt. Widzę niedociągnięcia i nadal zmagam sie z pewnymi problemami. Wczoraj jeden usunąłem. Dotychczas malowałem bez kompresora. Po kilku prysnięciach trening siłowy aby koło zapasowe nadymać.. Wkrętki, struganie, szlifowanie, gruntowanie, podkład 0 problemów. Mam kilka patentow ułatwiających mi pracę. Teraz tylko opanować techniki malowania aby uzyskać efekt zamierzony, choć i eksperymentownie może przynieść ciekawy rezultat. No i łowienie, łowienie i jeszcze raz łowienie aby wyselekcjonować swoje "brzydale" Edytowane 6 Września 2018 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Parę sztuk z czeluści mojej szopki przed lakierowaniem. Tak na szybko. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Robi się coraz ciekawiej - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 W oczekiwaniu na stery. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Prototyp, w domyśle ma kusić okonie. Jak to będzie nie wiem. Jutro pierwsze testy nad wodą. Kto zgadnie z czego jest korpus? Myślę że ma zadatki na mni jerka. A i myślę nad nazwą. Żabnica ? ???? Edytowane 18 Września 2018 przez Zybi81 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Prototyp, w domyśle ma kusić okonie. Jak to będzie nie wiem. Jutro pierwsze testy nad wodą. 20180918_172613.jpgKto zgadnie z czego jest korpus? Myślę że ma zadatki na mni jerka. A i myślę nad nazwą. Żabnica ? Pestka ze śliwki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Tak. W zeszłym tygodniu robiłem z córką drożdżówkę z śliwkami i pomyślałem czemu by nie. Toż to gotowy korpusik. Edytowane 18 Września 2018 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Zbrojenie, testowanie i czas brać się za ukleje. Kilka korpusów już czeka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) I znowu nie oparłem się pokusie i wklejam foto bez sterów. Diabełki, tak je nazwałem i tak zostanie. Niestety dużo pracy ostatnio, mało czasu na dłubanie jeszcze mniej na łowienie. Przewodni kolor to khaki + 1 brzydal 6cm który się znalazł nie wiadomo skąd. Edytowane 5 Października 2018 przez Zybi81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Miało być na długie zimowe wieczory. Tak się rozpędziłem, że zimną kawę teraz będę pić. Długość 6cm. Ps. Ktoś potrzebuje wiórki dla chomika???????????? Edytowane 9 Października 2018 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Zabawy z folią alu.... Edytowane 17 Października 2018 przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Drobniutka łuseczka, chyba było trochę dziubania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolgóral Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 ten górny będzie mega . Podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Zabawy z folią alu.... Pręt radełkowany i po problemie. Diabełki doczekały się sterów i foto w barwach jesieni. Udało mi się uzyskać realistyczny kolor na zdjęciu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pracowita sobota... 9-tki na mamuśki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Nowy projekt.Aero mi padł. Telefon chyba też, bo ostrości nie złapałem Edytowane 22 Października 2018 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Ta seryjka woblerków nosi-nazwę śmierć aerografu.???? Chciałbym powiedzieć że nie ma lipy ale jest, materiał lipa. Niebieskie to ok 10cm a uklejki od 5 do 7 cm. Pierwsze ręczne malowanie mam za sobą. Edytowane 23 Października 2018 przez Zybi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Pracy ciąg dalszy. Edytowane 27 Października 2018 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Projekt- bezstery. Po szlifie zostaną troche odchudzone i kształt poprawiony. Pierwszy raz biore się za takie wobki, propozycje, sugestie, uwagi mile widziane. Obciążenie chce podzielić na 3 równe części 2 dać przed oczkiem do zaczepienia linki 1 za, same oczko na grzbiecie w miejscu 1/3 dlugosci woblera licząc od pyska. Tonące, 7 i 8 cm. 12-15gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi