LOLO Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ojojo moje klimaty A czy wędzarz dotrwał do końca wędzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 A czy wędzarz dotrwał do końca wędzenia? Nie odpisuje na pytanie, to różnie może być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Zawsze wytrzymuję. Niestety ale samochodem wracam więc dobra kawa musi wystarczyć. Latem mam przy wędzeniu cały dzionek abym mógł przy woblerach grzebać. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Trafią na giełdę, czy można w wątku rezerwować? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 W wątku się nie sprzedaje - priv lub giełda - regulamin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Bardzo ładnie wyglądają na tym #75 wziąłbym 2 szt z dolnego rzędu od prawej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Zapraszam. Bierz 700gram ja do tego jeszcze ogórki kiszone dodam. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jutro ze Slawą atakujemy na pstrągi, to po testuję Twojego wobka którego dostałem w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Zdaj relację. Trzymam ????. Jak mi się uda to też wypad zrobię. Może sie spotkamy? Jaki kierunek obieracie, Tarnowo, Płytnica? Edytowane 8 Lutego 2019 przez Zybi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 To pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Przerwa podczas szukania dużych kropasów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nieźle, w tle Sławek pseudo Killer? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dziś kiepsko, bez kontaktu, dojście do rzeki katastrofa. Po takim trzęsawisku to strach się bać chodzić. Następny wypad trochę wyżej gdzie rzeka z lasu wypływa. Potencjał jest, rekonesans zrobiony teraz to już tylko łowić. Ponoć bywały tam niezłe kropy, ale o tym może kiedy indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Z pola bitwy. Przecieranie lipy, stara szkoła ręcznej budowy woblerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kto chętny do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kto chętny do pomocy?No dobra, pomogę... Szybciej strugaj, nie drap się po głowie, do przerwy jeszcze dwadzieścia minut i jeszcze dziesięć korpusów ma być na gotowo! Raz, raz, raz i papierkiem dla gładkości! Pomogłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Pewnie.Dziś i tak dobrze było. Między kawą,rybami,zakupami ... wystrugałem 35 sztuk. Zostało jakieś 150 Tydzień temu z rurki miedzianej zrobiłem sobie kilka cykad. Nigdy na nie nie łowiłem. W przerwie między struganiem wypad na rybki. Jedna okazała się skuteczna. Kilka okoni mi dała w tym takiego: Edytowane 16 Marca 2019 przez Zybi81 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Niedzielny odpoczynek racz mi dać Panie????.Kontakt z rybą był, niestety 4-0 dla????pstragów. Swierze powietrze i widoki wynagrodziły trudy przedzierania się przez bagna i bobrowiska. Przynety 7centymetrowe skutecznie odstraszały pistolety. Wyjscia i nieudane hole tylko większych rybek. Edytowane 18 Marca 2019 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Kupka rośnie, a mnie już paluchy bolą.???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Nie ma czasu na twórczość jak taka ładna pogoda. Pod tym kołkiem miałem piękne wyjście. Aż przysiadłem na chwilę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Odpowiednia motywacja i kręcenie wkrętek może być przyjemne???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Motywacja ważna rzecz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Zaległy projekt, chyba czas go skończyć. Na szybko sprayem w szopie pryśnięty. Bedzie moc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Szósteczki. Materiał lipa, raczej pływające, zobaczymy przy testowaniu???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ten po lewej na samym dole jest szansa aby go zdobyć ????? Super wobki ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi