Zybi81 Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ręce już mnie bolą. Mam dużo czasu więc go wykorzystuję. Niestety łowienie ryb, malowanie woblerów odpada. Pozostało narazie struganie, to strugam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Było struganie, teraz przyjemność. Jazik na grubo, żyłka 0,22 wobler 6 cm. własnej produkcji. Rybka 38 cm. Mój pierwszy jaź w życiu. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Zybi81 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Migawka z szopy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 No i po testach.Coś pod ptraga.45-50mm materiał lipa pływające.Krąpiki. CiernikiTymi szukać będę kleni.No i moja pierwsza żaba. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) Nie samym struganiem człowiek żyje. Ostatnio na forum jest bum na żaby no i ja próbuje swoich sił, ale moja rzeka rządzi się swoimi prawami. Dziś szukając kleni trafiłem takiego zbója. Oczywiście na woblera własnej produkcji????. Mój nowy pb 50cm. Wobler w kolorach czarno/złotych z perłowym lakierem długość 50mm.Ps. Wobler-żaba 1-0 Edytowane 20 Lipca 2019 przez Zybi81 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Piękna klucha. Gratulacje. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 No zobaczymy kto wygra z kleniami, woblery czy żaby? Narazie jest 1-0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Coś pod moje pstrągi. Materiał lipa 60mm.Miały do kosza iść, ale dałem im drugą szansę. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Zybi81 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 I trochę kolorów, w pudełku szarawo więc urozmaiciłem towarzystwo. Materiał jak zwykle lipa. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zorganizowany chaos gdzie powstają brzydale.???? Idę spać. I takie coś ostatnio z wody wyciągnąłem. Leżał na zatopionym pniu drzewa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Wydaje sie mocna tyka w tym ujeciu. Swego czasu myslalem jakiegos popka zrobic z odpadowego cienkiego nadoczniaku (na Twojej zdobyczy chyba wcale nie bylo...) lub parostka sarny Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Tak jak piszesz "w tym ujęciu" poroże aż takie małe nie jest. Problem w tym , że za długo w wodzie leżało i zaczęło się rozwarstwiać po wyschnięciu. Ale co by nie było znajdka fajna tym bardziej że w prostej lini do centrum miasta z 1,5 może.2 kilometry. W sumie na obwodnicy wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Leśne ludki????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Trochę odlewów. Po niedzieli wodowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Sprawdzone, wytestowane, można łowić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Taka sytuacja. Jakoś nie jestem zwolennikiem takiego malowania, jednak spróbowałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Nowy projekt w surowej formie, dziś 1 testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Wkońcu mam pomoc przy malowaniu ???????????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Rok temu zacząłem pewien projekt, no i..... tydzień temu zabrałem się za dokończenie. Czy warto było? Weekend da odpowiedź. Materiał lipa 20-22gr wolno tonące. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 I kolejne czekają na stery. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 I kolejne 2 jerki gotowe na testy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Nowy model w dwóch wersjach. Długość 50mm, waga 5 i 3 gramy. Lżejszy docelowo ma być z sterem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Pomału zbroję się na pstrągi. Nowy wzór, nowe malowanie. 50mm waga 3,5gr. I testowa wersja bezsterowca. 5,5 gr. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Zybi81 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ...i następna porcja czekająca na stery....55mm ok 5gram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 A Wy co robicie w piwnicy? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi