lenny Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Ja robię od pół roku porządek????A poza tym podobnie, malowanie, lakierowanie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Coś na zimowe pstrągi ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Będą gryźli??? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zastanawiam się czy dalej chodzić tam na ryby, czy może odpuścić? Co za bydle takie ślady zostawia? ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Yeti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Uniwersalna 40stka , kleń, jaź, okoń, pstrąg. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) ....i 50siątka. Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Zybi81 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Coś do mojego pudełka. Testowe twitch-e, brudasy na klenia i coś pod kropki. Pamiętać należy że kropki na woblerze dodają 50% do mocy???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Kolejny zestaw pudełkowy???????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Idzie nowe. Do końca tygodnia dopieszczę modele i będą formy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Migawka z piwnicy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Mała odskocznia od żywicy. Materiał lipa 60 i 70mm 8 i 10gr. Uzbroić i nauczyć pływać. Potem zapadnie decyzja czy tak zostaną czy dodać ster. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Wygrzebane z pudełka stare głowacze dostały 2 szansę, ale najpierw wymieniłem w nich stery bo miały wielkie jak wiosło kajakowe. Trochę wątpiłem że to coś mi da i nieśmiało po godzinie łowienia sięgam do pudełka zakładam na żyłkę i się zaczyna. Mimo bardzo kiepskiej pogody i totalnego bezrybia otwierają mi wodę. Dwa zostały w zaczepach, zostały mi 4 ale warto było się z nimi przeprosić. Niestety największa ryba spadła mi. A to jedna z kilku tego dania. Edytowane 23 Lutego 2020 przez Zybi81 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 No to lecimy nad wodę ????????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jak to ogarnąć????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Po mału ogarniam.???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 I pierwsze malowanie.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Kleniowo i pstrągowo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Strasznie mnie wzięło ostatnio na kolorki????. Efekty wczorajszego piwnicznego malowania. Piąteczki lekko tonące pod twitcha. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Te górne z pierwszej foty- sztos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Coś do swojego pudełka. I jeszcze te z poprzedniego postu ale już po lakierze i ze stermi. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Zybi81 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dzięki Zybi za wypad, pierwsze z dziś pb na wobek Zbyszka "Zakapiora " Pikulika [emoji106][emoji846] było zajebiscie. Tak można sezon pstragowy kończyć Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dzięki za wspólny wypad na rybki "Andżeju" .Patrząc na to co dziś robiłeś to mam wrażenie że łowiliśmy na innej rzece. 2x dziś PB pobiłeś. Ja nawet miarowej ryby nie miałem ????.Ale klimat był, kiełba była, dzionek zaliczony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wątek zarasta pajęczynami ????, a ja coś tam dłubię i łowię. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi