Gugcio Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dabek dzis wieczorem moze sie uda wstawic jakies foty, Robilem kija do 3 rano a o 7 musialem wstac. W kole robote mielismy i przydzielili mi z kumplem lodz ktora trzeba bylo oproznic z Wody i troche przetrzec zeby zobaczyc jaki stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 @JDNo to ciezki z Ciebie klijent ale wiadomo kazdy jest inny i ma inne zapotrzebowania. Najwazniejsze ze mu sie udalo najwazniejsze walory trafic po twojemu. Oj nie zgodzę się ja jestem bardzo dobrym klientem bo po prostu nie wybrzydzam jeśli projekt od strony technicznej nie jest skopany . Czy omotka czerwona, czy zielona mi to wsio ryba, a dla wędkoroba to dodatkowe ułatwienie bo nie musi dla mnie jakiś ekstra materiałów zamawiać, robi z tego co ma na stanie .edittak mi się przypomniało, że jedyne co chciałem to to, żeby wykorzystać uchwyt karpiowy (chyba dobrze się wyraziłem?) bo nie ma metalowych elementów i jest ciepły - w moim przypadku podejście typowo pragmatyczne, a nie estetyczne. ps.podobne omotki mam w moich Phenix'ach - taka srebrna nitka na ciemnych omotkach - inwencja twórcza mojego wedkoroba. On tak zrobił, a ja nie protestowałem i nie sapałem, że wolałbym np złotą nitkę PS 2Zazdroszczę wszystkim, którzy mają więcej zdolności manualnych i samozaparcia niż ja ja jakoś nie mogę się zabrać za robienie kijków... a może po prostu za leniwy jestem . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jack Daniels ,masz bardzo zdrowe i jak najbardziej prawidłowe podejście Kumpel ,którego uzbroiłem w trzy kije na pytanie o szczegóły oprócz oczywiście parametrów technicznych wędki ,odpowiada zawsze tak samo : rób jak chcesz ,aby nie za krzykliwie co by mi ryb i innej źwierzyny nie straszyło.Ma mi to działąć i tyle w temacie. Pewnie jak sam bym był klientem, też bym tak podchodził do sprawy .Ale składając kijki i wstawiając foty na JB jesteś skazany na opinie posiadaczy przeróżnych gustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nareszcie Mialem niezle urwanie dupy i dopiero na weekend skonczylem bo dostalem sie do kola i podarowali mi lodz ktora musze wyremontowac. Tak to wyglada. Po godzince nad woda i wyprobowaniu go w boju w 110% spelnia moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no tym razem znacznie lepiej.. Choć lakieru miejscami mogło by być deczko mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzieki, z kija na kija coraz lepiej i to mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Po Twoich wpisach czuję jakiś niesmak, owszem lubię Japan Style, ale nie widzę w tym żadnego indywidualizmu, a już na pewno nie widzę podstaw stawiania siebie przed szereg tylu znamienitych Rodbuilderów.U Matagi kupuje się gotowce, które składać można na różne sposoby.Wychodzi Ci fajnie, ale uwagi też mam co do kładzenia lakieru i właśnie braku szlifowania rantów gotowej pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Yankis, temat indiwidualzimu juz rozwiazalismy. Co do gotowcow Matagi to jest taka sprawa. Skoro sa dla mnie idealne to nie widze potrzeby toczenia szlifowania czy czegos kolwiek. Jak chcialbym zaokraglone ranty to bym se inne pianki zamowil. Dzieki za komentarz i obiecuje poprawe na przyszlosc jesli chodzi o lakierowanie. Kijek na Korku moze tez se zrobie pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jakbym coś kiedyś tworzył a zabieram się za to już chyba 3rok jedynie czas mnie trzyma,jak by to miało być w Japan Style a pewnie by tak było,to tylko na gotowcach Matagi bym bazował i w piance.Gugcio fajne kijaszki naprawdę, ja bym się trochę kolorkami pobawił bardziej śmiało zarówno w uchwytach jak i samych blankach.Po designie widać że lubisz Evergreen Temujin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzieki Tomku, Ja lubie delikatnie stonowane kijki ostatnio dlatego taka delikatna gra kolorow. Gotowce Matagi to dla mnie klasa sama w sobie i nie widze potrzeby kombinowania nad czyms innym zwlaszcza w warunkach domowych. Moje kijki powstaja w moim Goscinnym dlatego nawet sie nie zabieram za toczenie korkow itp. Piwnice mam taka ze ledwo zimowki z auta mieszcze a pracy nie zawsze mam czas i mozliwosc. Co do Kijkow to lubie wszystkie ze stajni EG czy MB. Tutaj akurat mieszanka MB THP cyclone mit EG The steed + troche swojego widzi mi sie. A dzisiaj doszla maszynka dla Batsiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Świetnie się komponuje. .Gugcio zdradziłeś Daiwę!A fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wiem Teraz sie Daiwa na mnie obrazi hahaha. Zakup wogole nie planowany A co dopiero moja MB Zonda zrobi? Ucieknie ze stojaka bo stoja obok siebie Nie ma to tamto za srednie pieniezki kawal dobrego mlynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No Zonda to już się załamie chyba tym sąsiedztwem.Kliknąłem ten link od Ciebie,no jest masakra.Będę coś zbroił dla siebie pod Jasie i Klonki.Zawsze mi się podobał Megabass ale z tych starszych modeli.Będzie kolorowo. .Myślałem też o tubach firmowych i temat zepnę z Darkiem-Siwypike-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Gugcio kiedy następny kijek zobaczę w Twoim wątku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Za 2 do 3 tygodni Czekam na Blank i od razu zamowie graty u Mamoru. Tym razem bedzie jak chciales, troche odwarzniejsze kolorki pod Zilliona R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O!to super R-ka ma chyba czerwone detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O!to super R-ka ma chyba czerwone detale. Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gugcio no wstaw co tam działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Narazie nic, zamowienie matagi mi Celny zawinal i czekam na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Teraz szykuja mi sie 3 ciekawe projekty wiec za max 2 tygodnie bedzie co ogladac Wrzuce teraz UL z seri Low Budget. Blank jakis Pacific Bay o grubosci 8mm. Niby moc do 30gr hahah ale wiecej jak 5 - 6 nie pacnie. Ubrany w Fuji Hardloy. Mylse Tomek ze teraz kolorystyka teraz troche zywsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ...no kolorki takie bliżej Megabassa,w moim wydaniu dopiero na zimę.Budżetowo to mi wyszedł kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Penzil 10 - 30gr, 1,95m, 1 czesciowa. Docelowo pod Zilli R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Marzy mi się pstrągówka w takich kolorach pod Shimano Sephia Czarny z czerwonym to wg mnie jedno z najciekawszych połączeń, jakie można zastosować przy budowie kija Fajnie te twoje wędki, takie czyste i klarowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ideolo do R-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi