Gruzin Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Czarny z czerwonym to wg mnie jedno z najciekawszych połączeń, jakie można zastosować przy budowie kija Fajnie te twoje wędki, takie czyste i klarowne Prawda po stokroć. Świetnie wygląda ten cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dziekuje Wam Slicznie. Jak Mamoru mi wysle reszte gratow to bede robil 2 taka Penzill tyle ze calkiem inny dolnik i CD BR pod korbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 kurcze ta eRka to mi chodzi po glowie ze ho-ho... ale poki co musze się jeszcze wstrzymac... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 W projekcie do Rki zrobilem kilka omotek wstepnych ale foto zrobie jak pokoncze calosc. Dzisiaj Przyszly graty od Mamoru i przymierzylem elementy do Blu rapida dla Kumpla tu z Jerka. Dal mi w 90% wolna reke i takie cos wyplodzilem. Na fotkach tylko przymiarka, zalozone nie klejone. I jak sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No mi się podoba bardzo,zwłaszcza górny element-miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A mnie sie gorna czesc rekojesci kojarzy z zabaweczkami z sex-shopu Sorry Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A mnie sie gorna czesc rekojesci kojarzy z zabaweczkami z sex-shopu Sorry Kamil tomek idź ty już lepiej to tej swojej Helgi... gorna czesc ok - jak dla mnie tylko troche harmonie burzy mi dluuuuuugosc tego wszystkiego w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jak wiadomo sa gusta i gusciki Z Tomkiem (@Tomy) mamy bardzo podobne gusta. Wiadomo jako moj Design mi sie musi podobac. Wymiary mialem z gory co do dlugosci caloksztaltu. Kolega rzuca oburacz i aby bylo wygodniej i dawalo sie rzucac na dalekie odleglosci podal mi dl. dolnika a ja dopasowalem reszte. Wrzucam fote do porownania ze komorka i wszytsko juz poklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Kamil, robi się z tego wszystkiego bardzo estetyczny styl. Co kij to bardziej wyrazisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Fajnie to wyglada - a mozesz strzelic fotke calej dolnej czesci? - ciekawi mnie jak to wyglada w proporcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na fotkach zawsze ta dolna część wydaje się dłuższa niż w realu.Wrażenie potęguje krótka górna część pod kołowrotkiem,ale przez to jest ciekawie i nie typowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 @Krzysiek dziekuje slicznie, mam nadzieje ze moj styl kiedys bedzie rozpoznawalny @Krycek, przepraszam ze dopiero teraz ale wczoraj wrocilem z urlopu a zaraz znowu uderzam do ojczyzny na kilka dni. Tutaj taka foteczka na szybko, mysle ze widac. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mi osobiście ten styl też się podoba, może sklecę sobie coś w tym guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Widac to co chcialem - wyglada bardzo fajnie i w balansie z reszta kija. Bardzo fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzieki sliczne za mile slowa, teraz jestem w ojczyznie i zamiast ganiac za rybkami to leze w hacie bo nie dosc ze deszcz to w krzyrzu mi cos paclo no i po zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ostatnimi czasy brak chwili wolnego spowodowal ze nie moglem sie z wami podzielic fotkami gotowego projektu. Fotki kiepskie bo mialek doslownie minuutke na ich cykniecie zanim kumpel odebral kijek a ja uderzylem na kolejny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Wyszlo super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dzieki Tomku Teraz Krece ten sam Blank (penzill 10-30gr) ale troszke w bardziej moim Guscie Udalo mi sie namowic kumpla na taka kombinacje bo czarny z biala perla to za nudne tak wyglada wstep. Dzisiaj tez chce wkoncu bachnac pierwsza omotke na Blue Rapidzie bo jestem ciekaw jak kolorki sie zgraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zapowiada się ciekawie. Co to za biała nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 To Biala Perla HT Gudebrod EDIT: Zamiast isc spac po nocce to siedze i sie bawie 1 Przelota BR dla Dominika omotana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dol Blue Rapida gotowy do lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wypaśnie Gugcio !!! Doczekać się nie moge jak ju z go bede mógł przetestować nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No mi tez sie podoba i nie wiem czy sobie go nie zostawie Kupie jakis mlyneczek i bede mial spina w stojaku Zarty zartami ale na dzisiaj daje sobie spokuj, szklaneczka Whisky jakies zarelko i w kime. Jutro nareszcze na rybki. A bym zapomnial, jaki mlynek chcesz przykrecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Głównie Stradic 4000 FI, rzadziej coś pokroju Super GT 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi