Skocz do zawartości

G Rod Custom - Czyli moja przygoda z Rodbuildingiem

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

W projekcie do Rki zrobilem kilka omotek wstepnych ale foto zrobie jak pokoncze calosc. Dzisiaj Przyszly graty od Mamoru i przymierzylem elementy do Blu rapida dla Kumpla tu z Jerka. Dal mi w 90% wolna reke i takie cos wyplodzilem. Na fotkach tylko przymiarka, zalozone nie klejone. I jak sie podoba?

post-2664-1348917221,9222_thumb.jpg

post-2664-1348917221,9971_thumb.jpg

post-2664-1348917222,1072_thumb.jpg

post-2664-1348917222,1833_thumb.jpg

A mnie sie gorna czesc rekojesci kojarzy z zabaweczkami z sex-shopu Sorry Kamil :lol:

tomek idź ty już lepiej to tej swojej Helgi... ;)

gorna czesc ok - jak dla mnie tylko troche harmonie burzy mi dluuuuuugosc tego wszystkiego w sumie...

Jak wiadomo sa gusta i gusciki :D Z Tomkiem (@Tomy) mamy bardzo podobne gusta. Wiadomo jako moj Design mi sie musi podobac. Wymiary mialem z gory co do dlugosci caloksztaltu. Kolega rzuca oburacz i aby bylo wygodniej i dawalo sie rzucac na dalekie odleglosci podal mi dl. dolnika a ja dopasowalem reszte. Wrzucam fote do porownania ze komorka i wszytsko juz poklejone

post-2664-1348917225,1126_thumb.jpg

post-2664-1348917225,1856_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...

Dzieki Tomku

Teraz Krece ten sam Blank (penzill 10-30gr) ale troszke w bardziej moim Guscie :lol: :lol: Udalo mi sie namowic kumpla na taka kombinacje bo czarny z biala perla to za nudne :mellow: tak wyglada wstep. Dzisiaj tez chce wkoncu bachnac pierwsza omotke na Blue Rapidzie bo jestem ciekaw jak kolorki sie zgraja.

post-2664-1348917495,1502_thumb.jpg

post-2664-1348917495,2419_thumb.jpg

No mi tez sie podoba i nie wiem czy sobie go nie zostawie :lol: :lol: Kupie jakis mlyneczek i bede mial spina w stojaku :mellow: :mellow: Zarty zartami ale na dzisiaj daje sobie spokuj, szklaneczka Whisky jakies zarelko i w kime. Jutro nareszcze na rybki. A bym zapomnial, jaki mlynek chcesz przykrecic?

post-2664-1348917503,4832_thumb.jpg