Skocz do zawartości

G Rod Custom - Czyli moja przygoda z Rodbuildingiem

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

@Kamil to juz musisz z Dominikiem sie dogadac. Z tego co wiem tak szybko z reki go nie wypusci :mellow:

@Krzysiek Dzieki sliczne. Widze ze jako jedyny sledzisz ten watek, cieszy mnie to. Jako Ciekawostke dodam ze bede niedlugo zbroil blank Shobu Nagai. Blank z pelnego carbonu super czuly i o gr. 7mm dol i szczyt 1,2mm. Wiecej szczegolow juz wkrotce.

post-2664-1348917621,3198_thumb.jpg

post-2664-1348917621,5719_thumb.jpg

Naprawdę nie tylko Krzysiek śledzi ten wątek! :mellow: BR wyszedł bardzo zgrabnie, choć to stylistycznie nie moja bajka, ale jest charakterny i z pewnością może się podobać. Tego pełnego 7mm / 1,2mm jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie i jak to działa, jakie ma możliwości. Trzymam kciuki. ;)

Pozdrawiam

Grzesiek

@Grzesiek, cieszy mnie to.

@krycek waga blanku to 60gr przy 6.6stopach czyli na pierwszy rzut ok ciezko. po zlozeniu nie powinien wiecej warzyc jak 125 - 130gr. Akcja pomiedzy Fast - Xfast. Cw do 3/8oz. Przez taka budowe blanku kijek harakteryzuje sie super czuloscia.

@Krzysiek docelowo blank shobu to blanki T russel sprzedawane przez matagi. Nazwe shobu nadal im Sebastian Wehr wlasciciel SWORD CUSTOM bo zostal jedyny dystrybuterem na niemcy. Pierwotna wersja miala 6stop i cieszyla sie ogromna popularnoscia. Nagai to wymysl Sebastiana i jego kolegi tu w niemczech. Zalezalo im na tym zeby blank byl dluzszy i zachowal te same parametry, co doskonale sie udalo.

Gugcio wszystkie fajne ale ten ostatni ja!!!pierdziele.Całość jest nieziemska,kapitalnie dobrane kolory omotek - hipnotyzują[bOMBA] .Naprawdę zrobił na mnie wrażenie.Gugcio gratulacje coś pięknego.EXTRA.logo też super gra ze stylem.

Tommy kolega leci w japan style jak nic B).

Już stanowi konkurencję dla megabasa B).

Gugcio wszystkie fajne ale ten ostatni ja!!!pierdziele.Całość jest nieziemska,kapitalnie dobrane kolory omotek - hipnotyzują[bOMBA] .Naprawdę zrobił na mnie wrażenie.Gugcio gratulacje coś pięknego.EXTRA.logo też super gra ze stylem.

Tommy kolega leci w japan style jak nic B).

Już stanowi konkurencję dla megabasa B).

No zbroi na komponentach matagi znaczy tych samych co MB.Popieram Kamila z tymi gotowymi rękojeściami bo niby po co wyważać otwarte drzwi.Gugcio ZZ'Rap w drodze już dzisiaj do Ciebie i kombinujemy patyk pod ten wobler.Musi być wypas ale to sobie już pogadamy na pw.Będzie dość kolorowo :D

Ten Shobu Nagai też mnie zaintrygował.Jaką to ma moc?

Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie za mile slowa, przyjemnie sie takie cos czyta. Cieszy mnie fakt ze jednak jest kilku ludzi na J.pl nadajacych na tych samych falach co ja

@Tomek, dzieki za ZZ'rapa, pomacham nim troche i pomysle co i jak do blanku. Design tez bym juz cos mial. Kolorowo to dokladnie tak jak lubie :mellow: 3kolorowe Omotki, tuba uchwyt i jakis odjechany foregrip i jazda :D Jesli to wypali to juz sie prototypu doczekac nie moge :D Zastanawiam sie czy dobrym rozwiazaniem tutaj nie bylby szklak? albo jakis jego nowoczesniejszy brat? Cieple Ugiecie i zapas mocy napewno sa zaletami szklakow. Ta Shobu Nagai to blank do Bait Finesse. CW 2 - 10gr, akcja pomiedzy Fast a Xfast do wobkow nadaja sie srednio. Dla kumpla bede go zbroil w tytanowe mikrosy fuji zeby zachowac sprezystosc.

zdr

• 1 miesiąc temu...