Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No i BR Gotowy, Troche mi to zajelo bo troche zmain w sytuacji zawodowej zaszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Projekt zapowiadał się świetnie, a efekt końcowy naprawdę super!! Mam nadzieję, że dane mi będzie niebawem nim pomachać PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ładnie, stonowany kolorystycznie, ale jednocześnie efektowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 @Kamil to juz musisz z Dominikiem sie dogadac. Z tego co wiem tak szybko z reki go nie wypusci @Krzysiek Dzieki sliczne. Widze ze jako jedyny sledzisz ten watek, cieszy mnie to. Jako Ciekawostke dodam ze bede niedlugo zbroil blank Shobu Nagai. Blank z pelnego carbonu super czuly i o gr. 7mm dol i szczyt 1,2mm. Wiecej szczegolow juz wkrotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To jest krotki czy dlugi Shobu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tomek jak sama nazwa juz mowi Nagai to nowa i dluzsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Naprawdę nie tylko Krzysiek śledzi ten wątek! BR wyszedł bardzo zgrabnie, choć to stylistycznie nie moja bajka, ale jest charakterny i z pewnością może się podobać. Tego pełnego 7mm / 1,2mm jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie i jak to działa, jakie ma możliwości. Trzymam kciuki. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgrabny, smukly - bardzo fajna kompozycja. Ostatnio strasznie mi sie spodobaly takie 'waskie raczki'. Ten pelny blank to nie ciezki przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A to całe shobu nagai, to robią w japanii, czy to tylko taki chwyt stylistyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 @Grzesiek, cieszy mnie to. @krycek waga blanku to 60gr przy 6.6stopach czyli na pierwszy rzut ok ciezko. po zlozeniu nie powinien wiecej warzyc jak 125 - 130gr. Akcja pomiedzy Fast - Xfast. Cw do 3/8oz. Przez taka budowe blanku kijek harakteryzuje sie super czuloscia. @Krzysiek docelowo blank shobu to blanki T russel sprzedawane przez matagi. Nazwe shobu nadal im Sebastian Wehr wlasciciel SWORD CUSTOM bo zostal jedyny dystrybuterem na niemcy. Pierwotna wersja miala 6stop i cieszyla sie ogromna popularnoscia. Nagai to wymysl Sebastiana i jego kolegi tu w niemczech. Zalezalo im na tym zeby blank byl dluzszy i zachowal te same parametry, co doskonale sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 I Kolejny kijek ktory wkoncu udalo mi sie skonczyc. Blank to WFT Penzill 10 - 30gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Gugcio ja też śledzę ten Twój styl w zbrojeniu.Jak nie jestem zwolennikiem dzielonych rękojeści tak chylę czapeczkę przed Twoimi wyrobami .Więcej nic nie dodam bo możesz osiąść na laurach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Gugcio wszystkie fajne ale ten ostatni ja!!!pierdziele.Całość jest nieziemska,kapitalnie dobrane kolory omotek - hipnotyzują[bOMBA] .Naprawdę zrobił na mnie wrażenie.Gugcio gratulacje coś pięknego.EXTRA.logo też super gra ze stylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dzieki Panowie! Takie komplementy ciesza najbardziej i motywuja do dalszej pracy @Tomy, Dzieki az sie zaczerwienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nie mam niestety czasu żeby samemu spróbować.Gugcio kierunek dla Ciebie-pracownia i w krótkie serie z modelu-jest mało prawdopodobne że wtopisz przy takiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gugcio wszystkie fajne ale ten ostatni ja!!!pierdziele.Całość jest nieziemska,kapitalnie dobrane kolory omotek - hipnotyzują[bOMBA] .Naprawdę zrobił na mnie wrażenie.Gugcio gratulacje coś pięknego.EXTRA.logo też super gra ze stylem.Tommy kolega leci w japan style jak nic .Już stanowi konkurencję dla megabasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Gugcio wszystkie fajne ale ten ostatni ja!!!pierdziele.Całość jest nieziemska,kapitalnie dobrane kolory omotek - hipnotyzują[bOMBA] .Naprawdę zrobił na mnie wrażenie.Gugcio gratulacje coś pięknego.EXTRA.logo też super gra ze stylem.Tommy kolega leci w japan style jak nic .Już stanowi konkurencję dla megabasa . No zbroi na komponentach matagi znaczy tych samych co MB.Popieram Kamila z tymi gotowymi rękojeściami bo niby po co wyważać otwarte drzwi.Gugcio ZZ'Rap w drodze już dzisiaj do Ciebie i kombinujemy patyk pod ten wobler.Musi być wypas ale to sobie już pogadamy na pw.Będzie dość kolorowo Ten Shobu Nagai też mnie zaintrygował.Jaką to ma moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie za mile slowa, przyjemnie sie takie cos czyta. Cieszy mnie fakt ze jednak jest kilku ludzi na J.pl nadajacych na tych samych falach co ja @Tomek, dzieki za ZZ'rapa, pomacham nim troche i pomysle co i jak do blanku. Design tez bym juz cos mial. Kolorowo to dokladnie tak jak lubie 3kolorowe Omotki, tuba uchwyt i jakis odjechany foregrip i jazda Jesli to wypali to juz sie prototypu doczekac nie moge Zastanawiam sie czy dobrym rozwiazaniem tutaj nie bylby szklak? albo jakis jego nowoczesniejszy brat? Cieple Ugiecie i zapas mocy napewno sa zaletami szklakow. Ta Shobu Nagai to blank do Bait Finesse. CW 2 - 10gr, akcja pomiedzy Fast a Xfast do wobkow nadaja sie srednio. Dla kumpla bede go zbroil w tytanowe mikrosy fuji zeby zachowac sprezystosc. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ZZ'Rap prowadzenie z podbiciami.Nie może się za bardzo poddawać blank ale nie może też to być sztywna pała.Wobek w drodze jak dojdzie będziemy konsultować.Ten Shobu to by mnie może interesował do mikro wobków-nie nadaje się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie nada sie do mikrowobkow bo za bardzo sie nie naladuje. Ale mam tu inne blanki nadajace sie do mikrowobkow, malych obrotowek i wahadelek. Sam kilka z nich przerobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Shobu Nagai posklejana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Wkoncu udalo mi sie skonczyc. Blank Shobu Nagai Full Carbon, Aktion: Fast, "6,6 feet, CW: Up to 3/8Oz ubrany w Mikroski Fuji w w tytanowej ramce i reszta Matagi. W razie pytan pisac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Pełna profeska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Bardzo ładnie się to prezentuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi