Kajtelek2 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Czadzik wykonianie ze smakiem ,aż sie chce oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Wielkie Dzieki Panowie! Ciesze sie ze nie tylko mi sie podoba haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie mam pytań.Malutki akcencik fijoletowy by się zdał na blanku pod multi,ale no kurcze czad!Bardzo mocno kojarzy się z "Ewerkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Multik tylko na Poczatek, docelowo bedzie Aldi BFS ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mi również się podoba. W takim wystroju wędki wyglądają najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Multik tylko na Poczatek, docelowo bedzie Aldi BFS ;-)Bogatemu wszytko wolno,ja bidulka kręcę teraz chronarchem 51E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dołącze go grona którym sie podobają Twoje prace. Bardzo fajne rękojeśći budujesz. Bardzo w moim stylu. Krótkie, z piankami. Plus matagi. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Kamil masakra zestawik no i mega wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 @Tomy ten patyk robilem dla kumpla i kompana wypraw. On se Chce aldika kupic. Ja tez bidulka jestem bo chronarchiem krece haha. Ja moze sobie znow steeza kupie, tesknie za moim :-( Wszystkim dziekuje za pozytywne komentarze, ciesze sie ze Wam sie podoba i mam nadzieje ze niedlugo zaczne jakis kolejny projekcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dawno mnie tu nie bylo ale sytuacja zawodowa mi sie zmienila i po za drobnymi naprawami lub Omotkami na przerobionych kijach nic innego nie robilem. Dzis Kumpel przyjechal odebrac swoj 3 kij ode mnie. Tym razem UL/L na blanku Wft Penzill do 5gr. Jako ze kumpel bardzo chwali sobie te blanki ( ja rowniez) Nie zastanawialem sie i wybralem mu wersje do 5gr choc w moich oczach to 2 - 8gr trafia bardziej. Kij mial byc dokladnie w takim samym stylu jak 2 poprzednie wiec wiedzialem co mam robic. Blank przedluzylem z 1,85m na 2m reszta standard. Najbardziej podobaly mi sie slowa kumpla gdy widzial te 3 kijki w bagazniku jego samochodu: "No to jeszcze tylko Jerkowka mi jest potrzebna". Kilka fotek na szybko bo do 9 rano sie kijek krecil w suzsarce ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kamilu fajne kijaszki robisz Czerń rękojeści nadaje im szlachetności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ostatnimi czasy tylko omotki robie i lakieruje bo koledzy sami probuja sie w RB ale omotek sie boja. Ostatnio lakieruje lakierem firmowym CMW i jak narazie zlego slowa nie moge powiedziec ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Nie zrozum mojego postu źle ,nie mam w żadnym razie zamiaru oceniać twojego sposobu lakierowania ani twoich prac .Napisałem tylko że lakier CMW brązowieje z upływem czasu (raczej szybciej niż się tego spodziewamy) ma tendencję do "śliwkowania" i są to informacje rzetelne i sprawdzone. Więcej w temacie lakieru CMW nie będę się wypowiadał. Idę połowić bo to ciekawsze zajęcie a teraz jest odpływ Pozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 No ty obalasz jakies tam mity lamara a ja o CMW. To ze nie napisalem w twoim topicu nienznacz ze nie czytalem. Nie jestes jakims gowniarzem a dziwi mmie twoje podejscie do sprawy, bo tylko co ty npiszesz jest prawdziwe w twoim przekonaniu. A co do mojego lakierowamia wydaje mi siemze jest na przyzwoitym poziomie, porownywalem z kijem ze sklepu za 1000zl i moj wyglada duzo lepiej. Wiadomo ze zawsze moze byc lepiej ale ja nje mam takiego parcia zeby krecic 100 patykow bo lubie je robic. Aktualnie nie posiadam zadnego Customa i takiej potrzeby narazie nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Kolego szanowny na razie żadnych mitów dotyczących CMW nie obaliłeś , lakier jest średniej klasy bo brązowieje po jakimś tam czasie i śliwkuje co widać wyżej ,podałeś za to nierzetelne informacje dotyczące innego lakieru a jak ci zwrócono uwagę to zacząłeś manipulować , kręcić ,zacietrzewiać się i obrażać adwersarzy a właściwie adwersarza. Nie mam zamiaru oceniać twoich prac ale jakiś pogląd na temat twojej osoby już mam po przeczytaniu szczególnie drugiej strony w twoim wątku i "spince" z Arturem i uważam że chciałeś w jakimś tam sposób go dotknąć go lecz niestety "jak kulą w płot" jak to mówi polskie przysłowie , niemieckiego przysłowia nie znam Dobrze twoją osobę podsumował kolega Dąbek111 na trzeciej stronie twojego wątku i spuść kolego trochę powietrza bo twoje ego i zapatrzenie w siebie przysłania ci właściwe proporcje postrzegania otoczenia.Popieram jego zdanie i nie mam zamiaru dalej z tobą dyskutować auf wiedersehen Grüße Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Artur ,proszę nie powołuj się na tamte posty ,które były jedynie wyrazem emocji dotyczących zupełnie innej i konkretnej sytuacji .W żaden sposób tamtych wypowiedzi nie można ,a przynajmniej ja nie postrzegam ,jako podsumowujących osobę Kamila i na pewno nie są wyrazem jednoznacznej i ostatecznej opinii na jego temat.Każdy ma prawo do lepszych i gorszych dni ,a czytając teraz tamte posty śmiem twierdzić ,że kilu z nas miało raczej te gorsze.Co do lakieru to nie wszystkim musi odpowiadać akurat jeden konkretny ,choćby uznawany przez 90% użytkowników za nr 1.Lamar jest fajny,ale dość szybko żeluje i to jego minus ,CMW nie znam zupełnie . A kopanie się z powodu który lepszy,chyba bez sensu ,podejrzewam że żaden z was nie zmieni swojej opinii ,choćby skały srały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Co racja to racja ,jeżeli jestem do czegoś lub kogoś przekonany to wiele musi się zdarzyć aby coś się zmieniło, więc najlepiej będzie temat definitywnie zamknąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) I kto to mowi Tez zna polskie przyslowie Przygadal kociol garnkowi Moja opinia byla rzetelna a ze niezgodna z twoja coz ja na to poradze. A co do kolegi Dabka to malo wiesz, juz dawno wyjasnilem sobie z nim co trzeba i sytuacja wyglada troche inaczej, ale to moja i jego sprawa. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam po dlugiej przerwie Duzo sie u mnie nie dzialo, po operacji za dlugo siedziec nie moglem i aktulnie mimo ze lepiej dlugo tez w tej pozycji nie wytrzymam. Oprocz robienia omotek i lakierowania nic ciekawego sie nie dzialo.... do dzisiaj Kumpel sie znowu zdecydowal na 3 kijek z pod mojej reki. Padlo na Blank WFT Penzill 10-30gr ubrany w komponenty Matagi i sici w tytanowej ramce firmy FUJI. Wczoraj spasowalem i poskracalem elementy a dzisiaj posklejalem wszystko do kupy. Design mial byc prosty ale nie nudny, mysle ze mi sie to udalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Prosty nie nudny. raczej standard, a co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak mialo byc wiec plan wykonany. Kolega nie lubi fajerwerkow zwlaszcza ze mlynek tez stonowane kolorki ma. Jutro bede pierwsze omotki robila a tu mam wolne reke ale wiadomo bede staral sie dopasowac do calosci jak i do mlynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zeby nie byc goloslownym wstawiam pierwsze omotki przed foregripem pomiedzy ktore pojdzie Decal MATAGI. Kiepskie swiatlo i pogoda na dworze nie ulatwila uchwycic tego co widac na zywo. Omotki naturalnie proste jak calosc kijka ale glowna nic pod mlynek ktory zasiadzie na kijku. Teraz wezme sie za szlifowanie stopek i spacing. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kijek Skonczony. Po drodze kolorystyka ulegla zmianie bo kolega zdecydowal ze kupi sobie inny mocniejszy mlynek. Fotki klepniete na szybko i do tego wrzucilem kij do pokrowca w ktorym lerzy oszlifowany blank i troche go pyl obsiadl. Jak kijek dostanie docelowy mlynek klepne kilka fot nad woda i moze nawet i z rybka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Proste i estetyczne Robisz podbieraki ;P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ta z fioletowymi omotkami mnie rozpierdzieliła! Super,zajerąbisty design.Brawo,brawo i jeszcze raz brawo.Fajny tu to już low profile dopasowany kolorkami iMegaWypas G custom rod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi