Gugcio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dzieki Chlopaki, ciesze sie ze kijek sie podoba. @Rafal, podbierakow nie robie ale trzonki do podrywki, chcesz? @Tomek, dzieki za lob. Z fioletem to byla moja koncepcja ale kumpel zdecydowal sie na MB IP79 a ten multis to czern z czerwienia dlatego taka zmiana musialbym sobie cos wkoncu ukrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 A mi sie bardzo podoba nowa kolorystyka Bardzo ladny kij, wlasnie takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Kamil, zaje... (już jedno ostrzeżenie dostałem, więc nie mogę ) - kozacki projekt i to co podoba mi się najbardziej, każdy detal pasuje do siebie! Może kiedyś odważę się zrobić sobie patyk w takim stylu chociaż jeszcze jestem daleki od tego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Bardzo ładna wędka ,niby prosta a jednak dostojna.Ostatnio trafiły mi się projekty w pianie i coraz bardziej się do niej przekonuję. Korek niby sam się obroni ,ale moim zdaniem nie wszystko do niego pasuje w odróżnieniu do czarnej eva.Chodzi mi po łbie od jakiegoś czasu projekcik w kolorystyce pod Zilliona od Tomyego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 @Maciek dzieki sliczne. RB nie taki straszny jak sie wydaje problem w tym ze na jednym kiju sie nie konczy. A ja jak przyslowiowy szewc boso chodze. Mam 2 blanki za szafa ktore juz sie niezle zakurzyly @Rafal i taka tez byla koncepcja. Mnie z kolei kusi korek ale nie mam miejsca do obrobki niestety. Zona by mi dala jak bym w domu szliwowal a biedna ma astme. Piwnica taka ze jeden rower i zimowki sie ledwo mieszcza hahah. Pianke tez obrabiam zeby nie bylo ale to sie tak az nie syfi. Masz wielki talent i fach w lapie z checia bym zobaczyl twoj patyk w pianie na kompontach matagi, mozesz sie skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja szlifowałem na balkonie ukradkiem,jak wyszła na zakupy,odkurzacz pełną parą i naprzód.Skończyło się jak znalazła maszynerię po kocem i kit o syfie na framugach i szybach legł w gruzach. Teraz szlifuję u braciaka w garażu i jest przy okazji pretekst na małe co nieco Mam właśnie na tapecie projekcik w pianie z Matagi raczej nic ,chyba tylko pierścionki.,ale ostatnio ciekawy uchwyty w Rodmas widziałem ,w macie i łazi mi po łbie .ale ta cena hamuje skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No moze jak sobie za pare lat bede wstanie kupic jakas chatke to sobie warsztacik machne, narazie moge pomarzyc. Piany Ci sie raczej nie oplaci samej zamwiac. Przeslka 65zl przy sredniej cenie za pianke ok 25krotka 50 dluzsza malo oplacalne. Ale lakierowany uchwyt i jakies ciekawe pierscionki w polaczeniu z lakierowana tuby da napewno ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 U mnie cos sie znowu dzieje. Do uzbrojenia mam WFT Penzill do 3,5gr jak i 2 szklaczki batsona SPG601. Penzill ma byc dla kolegi pod pstraga na mala zakrzaczona rzeczke pod kolowrotek Shimano firblood 1000. Blank ma 185cm ale na prosbe kolegi skrocilem od dolu na 170cm. Uchwyt i foregrip pochodza z polamanego Shimano Fahrenheit. Pianki na dolnik mialy 65mm ale skrocilem jedna na 40 a druga na 55mm. Uchwyt kolowrotka ma nietypowy wymiar bo 24,7mm i musialem troche wyprofilowac pianke zeby wszystko ladnie pasowalo. Na zdjeciach tylko przymiarka bo nie mam jescze zatyczki ktora leci z innego shopu. 2 projekt to 2 blizniacze Castingi na szklaku batsona spg601. Blank opisany do 5gr i tyle realnie powinno dac rade. Dlugosc 1,52m. Czesc Blanku polakierowalem na czerwono. Ten projekt to typowy low budget ale mimo to chce wycisnac z niego ile sie da. Uzbrojony bedzie w mikroski PB w spirali. Jak mowilem narazie tylko przymiarka bo kilka czesci leci z innego shopu.<br /><br />P.S sorki ale fotki z telefonu. Jak bedzie juz co to cykne porzadne na dworze itd.<br /><br /><br />Zdr<br /> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fajne te szklane mikruski . W takich maleństwach zachować w miarę sportową linie jest trudno . Jednym słowem wyszły dobrze te maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dzieki sliczne. Jak dojda brakujace elementy i 2 spg601 to powrzucam troche wiecej i bardziej przyzwoitych fotek. Teraz dlubie przy wobaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kamil fajne wykałaczki Lakier miałeś gotowy barwiony ,czy sam barwiłeś? Co do castów UL to korci trochę ,porzucać taka wykałeczką ,ale raz że nie mam takiej wody ,a pod okonki do 5g raczej pozostanę przy spinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dzieki Rafal, lakier jakie uzylem to samochodowy. Poerw poszedl specjalny podklad rowniez z branzy samochodowej. Po wszystkim wtarlem rozrzedzony lakier do omotek Spina sam uzywam w tej klasie a to ma sluzyc jako zabawka, zaden kij na grube ryby. Chce sobie podkrecic umiejetnosci rzutowe w trudnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To trochę się nagimnastykowałeś z przygotowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Obok casta leży spin jak dobrze rozumiem i ma bardzo ciekawy uchwyt kołowrotka,- możesz go dokładniej pokazać i opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Lubie wyzwania :-) po za tym ja z Rafalem ( @Rafalwroclaw) chcielismy zeby ten kijek mimo ze z najtanszych komponentow prezentowal sie przyzwoicie. Mialem tego szklaka ponad 6 miesiecy za szafa i wpadlismy ktoregos wieczora zeby cos z niego zrobic. Jako ze obydwoje mamy nasrane w tobolku postanowilsmy sobie ukrecic takie super ultra lighty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak to spin na blanku WFT Penzill. Uchwyt jak juz wyzej wspomnialem to z rozbiorki Shimano fahrenheit. Tak to wyglada z bliska ;-)<br /> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Fajny uchwyt tylko fore takie trochę obszerny ale chyba oryginał więc nie ma co doszlifowywać zresztą i tak delikatny kijek to palec musi się na czymś zatrzymać . Kozacka pstrągówka wyjdzie .Kiedyś za taki kijek majątek bym dał , ale kiedyś na mojej wtedy ulubionej Wietcisie to były kropkowce , teraz to chyba nawet żaby wytłukli . Edytowane 22 Stycznia 2014 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak to oryginalny fore. Przetarlem tylko drobnym papierem zeby odswierzyc. Po sklejeniu jak zawsze kijek zostanie wykapany Ja juz sie kropkow doczekac nie moge, mam wkoncu idealny kij pod nie (tak mi sie wydaje ) ale jeszcze 2 mieciace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzięki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Oj, podłubałby nimi okoniom w zębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie ma za co Arek.<br /><br />Kamil moze kiedys znowu sie spotkamy, dam Ci podlubac czyms innym ale Everek to chyba tez moze byc <br /><br />Miejmy nadzieje ze jutro paka przyjdzie i jakis sasiad ja odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Teraz to już musze kupić tego Aldika , szpulka Availa + 4lb FC i jazda z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wyjscia nie masz, kija nie wysle dopoki aldika nie bedziesz mial :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Aldik na kiju za 100 euro - profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 To Ci go wogole nie wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi