RafałWrocław Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Taaa już - znajdę Cię tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 To wyskoczymy razem polowic od razu :lol:<br /><br />A teraz czas przyciac komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Kamil moze kiedys znowu sie spotkamy, dam Ci podlubac czyms innym ale Everek to chyba tez moze byc Daj tylko znaka, jak będziesz w PL i miał czas na jakieś łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Gugcio wstaw coś wreszcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Leni się chłopak - miał się wyrobić do marca a tu już polowa lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tomek, dzisiaj wstawie fotki blizniakow. Troche ze zdrowiem ostatnio nie tak. Praca na 3 zmiany i jeszcze sie w wobki zaczalem bawic :-D<br /><br />@Rafal, nie pekaj. Kije posklejane, ostatni szlif i lecimy z mikroskami ;-) pamietaj moj to prototyp byl wiec troche rzeczy musialem rozplanowac i przemyslec. To nie tak chop siup jak myslisz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ze zdrowiem to zobaczysz co jest jak człowiek blisko 50tki.W tym wieku jak się budzisz i nic nie boli znaczy że nie żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 @Tomek to prawda ale sie troche zaniedbalem zdrowotnie. Gdyby nie lekcowarzyl pierwszych oznak nic by nie bylo a tak jak 10lat omijalem lekarzy to od roku latam po specjalistach. co chwile cos, ale juz jest wszystko pod kontrola. Wrocmy do tematu, wrzucam obiecane fotki. Blizniaki batsona na blanku SPG601. Jeden dla mnie i jeden dla pyskatego Rafala. Drugi to penzill, wszystko posklejane tylko trzeba omotki zaczac robic.Mam tylko jeszcze jednego MHX'a do naprawy, w sumie to musze wymienic jedna przelotke. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Uchwyty w bliźniakach.Co to jest?ECS ale przód taki inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak to ECS ale foregrip zbudowany jest KSKSS zamiast KDPS ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak to ECS ale foregrip zbudowany jest KSKSS zamiast KDPS ;-)No i zgrabnie to to wyszło Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzieki sliczne. KDPS ma ta stopke metalowa i mimo ze w roznych kolorach to bylo by to za duzo bling bling jak dla mnie. A tak wszystko w odcieniu uchwytu i nic az tak w oczy nie kuje. Zobacze moze dzisiaj cos omotam bo teraz u lekarza siedze :-( dobrze tylko kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 No Gucio fajne maluchy wystrugałeś , co prawda casting to nie mój świat bo technika łowienia jest mi obca ale kijaszki podobają mi się .Gratki i tym razem to już bez "śliwek" :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Az wstyd ze takie projekty sie tyle ciagna ale sie ogarnac nie moglem. Poswiecilem sie sportowi i na wszystko braklo czasu. Przymusowy urlop jadnakze trzeba byl wykorzystac. Jeden z Blizniakow skonczony i jutro wezme go nad ciurek i cos pocwicze. Kijek ubrany w mikroski, wszystkie na jednej stopce i w spirali. Wyszlo 6+ 1. Narazie fotki z komorki ale jutro cykne cos nad woda. Co do lakieru to moj sliwkowal jak diabli i walczylem z tym gownem dosc ostro. Wyszlo na 90% wiec lipy nie ma ale przyznam racje Arturowi, lakier CMW to jednak nic specjalnego. O ile pierwsze patyki robilo sie swierzym bardzo przyjemnie to im dluzej stal tym gorzej sie nim pracuje. Zciemnial tez i wogole jakis taki lipny sie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Poczynilem takie cudo dla kolegi Mariusza @Mariano ktory nie omieszkal odebrac go osobiscie [emoji1] Blank to pozostalosc po starej jerkowce berkleya po kompletnej renowacji. Mialo byc bez fajerwerkow i mysle ze sie udalo mimo to ze wylamalem sie z kolorem omotek [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kamil super ,że znowu jesteś Takie projekty dają najwiecej frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 a ja bym chcial wrócić do tego pelnego matagi jakie to przynety obsługuje i jak z mocą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) @Rafal, dzieki [emoji4] pojawialbym sie czesciej ale ja osobiscie nie mam parcia na costumy a koledzy maja juz po min 2 kije z pod mojej reki i narazie nie zamierzaja wymieniac. Pewnie ze komponenty matagi potrafia jeszcze wiecej wyciagnac z projektu ale nie kazdy lubi i chce [emoji4]Blank w seri tez nie byl opisany ale po tedtach nad woda moge powiedziec ze CW to tak 30-110gr i dobre 30lb. Kij na duze ryby [emoji4] Edytowane 6 Października 2014 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 100g jerk latał bezproblemowo pomimo moich pierwszych koślawych rzutów Niebawem gumowe testy nad rzeką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi