BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Czasami milczenie jest złotem a może nawet cenniejsze? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Czasami milczenie jest złotem a może nawet cenniejsze? ......kamienie wołać będą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Chwała zwyciężonym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 My wczoraj zrobiliśmy dzieciom lekcję pamięci.Rano wieszały flagę, były na mszy patriotycznej, w internecie oglądały Warszawę 1935, a potem jeszcze ruiny zniszczonej już przez Niemców.Opowiedzieliśmy im tragiczne relacje rodzinne. Przykładowo tam pod Halą zginął młodszy brat mojego dziadka.Na koniec jeszcze o odbudowywaniu i dlaczego to było takie ważne, pomimo, że droższe od stawiania nowego miasta.Na dyskusje, czy Okulicki był agentem znajdzie się jeszcze czas za kilkanaście lat, kiedy podrosną.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @cristovo mieszkam na wsi, około 40km od Wwy,O 17tej zawyły naokoło syreny.Pamiętamy.I chyba wolę tak, niż miałoby się to przerodzić w następną napierdalankę czyja racja jest najmojsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 i masonów i cyklistów, a jak dobrze poszukać wrogów, to jeszcze i agentury niemieckiej, tylko nie chorej ambicji decydentów...o teoriach spiskowych - w chlewie, przy pełnym korycie jedna świnia pyta drugą - czy to prawda że ludzie tak nas karmią żebyśmy szybciej nabrały wagi i później nas zabiją i zjedzą? na co druga odpowiada - zajmij się korytem i ciesz żarciem a nie uprawiasz jakieś dziwne teorie spiskowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Piotr, dziękuję......tylko Ty zdobyłeś się na odwagę.....co za czasy......gdy umiera dowolny celebryta, sznur bezsensownych virtualnych świeczek.....dziś cisza.....zapewne był jakiś ważny mecz, może jakaś sztafeta pobiła rekord, może puścili gdzieś kolejny odcinek jakiegoś poprawnego ideologicznie serialu.....co się z nami dzieje![/ Taaaa.... wczoraj tchórzliwie zrobiłem obiad rodzinie, a później pojechałem na ryby. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że na białą błystkę z czerwonym chwostem złowiłem rybę z biało czerwonymi kropkami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Syrena o 17tej zastała mnie wczoraj na środku dużego jeziora. Odłożyłem wędkę, powstałem ... i tylko tyle.Oby każdy miał prawo uczcić ten wyjątkowy dzień tak jak uzna za słuszne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Syrena o 17tej zastała mnie wczoraj na środku dużego jeziora. Odłożyłem wędkę, powstałem ... i tylko tyle.Oby każdy miał prawo uczcić ten wyjątkowy dzień tak jak uzna za słuszne.Szacunek Robert .....pewnie Ty chłop starej daty....bez obrazy oczywiscie z tym ze-stary- :} Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Droga z pracy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 https://vm.tiktok.com/ZMd3x3HxN/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi