Gość Tomek O Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czy ktoś mo?źe się orientuje czy jest jakiś sklep internetowy, kt?łry posiada w ofercie kotwiczki bezzadziorowe. Mnie jakoś nic nie udaje się zlokalizować. Dzięki za ewentualne info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Te?ź szukałem, z mojego śledztwa wynika ?źe u nas nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Panek, te?ź myślisz na zlot czy og?łlnie chcesz takich u?źywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Szukajcie a znajdziecie: http://www.perfekt-sulechow.pl/product_info.php?cPath=24& ;amp ;products_id=971 Opini z oczywistych powod?łw wyrazić nie mogę- nie łowiłem nimi. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Te, kt?łre powy?źej wskazał Michał są całkiem OK. Dzisiaj dotarła do mnie świe?źa dostawa. Polecam. Mo?źe to nie Gamak (standard VMC) ale zawsze mniej roboty PS.A co do usuwania zadzior?łw, dzisiaj testowałem, Dremelek + wiertareczka w stałym uchwycie + dobre szczypczyki (najlepiej z blokadą).Mikrozadziory z Gamak?łw i Owner?łw znikaja błyskawicznie. Zwykłe zadziory z Mustada czy VMC trochę trudniej zeszlifowac <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ilustracja do tego co powy?źej.Da się obrobić praktycznie ka?źdy zadzior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No i pacz Waldek co się porobiło, niedługo będziemy u?źywać hak?łw z powłoką ze środka dezynfekującego. Wiem, wiem, ?źe tak trzeba, tak tylko sobie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Janusz, z natury jestem leniwy. Cała zabawa w tym, ?źe tą rob?łtkę w fotelu wygodnym, mogę dość szybko ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mam pytanie czy z takich bezzadziorowych kotwiczek ryby nie schodzą łatwiej ni?ź z tradycyjnych Pytam,bo interesuje mnie ten temat a nie mam ?źadnych doświadczeńna tym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Schodzą łatwiej, trzeba cały czas mieć kontrolę nad rybą i nie robić nawet lekkich luz?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale zaciąć chyba łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale zaciąć chyba łatwiej? Ano łatwiej i odhaczyć te?ź łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi